• Свеж
Сквош Ракавици За Еднократна Употреба, Проѕирни Винилни Ракавици Без Латекс Ракавици Без Прашок Чистење На Здравјето Ракавици За Чистење Кујна За Готвење Ракувањ?
zoom_in

Сквош Ракавици За Еднократна Употреба, Проѕирни Винилни Ракавици Без Латекс Ракавици Без Прашок Чистење На Здравјето Ракавици

DEN 95.52

Стока
check Во продавницата

Дебела, Тешка Еластичност-Изработена Со Соединение од хибрид на база на винил, овие разноврсни ракавици се посилни од латексот, додека сепак ви ја даваат умешноста и контролата што ви се потребни за игли или опрема Тие се без прашок, амбидекстрозни и нудат растегливо и удобно вклопување и за мажи и за жени. Масовно 2 Кутии Нарачка-ќе добиете вкупно 200 вкупно ракавици за да одговараат на секоја потреба од канцеларија или услуга. И бидејќи тие доаѓаат во компактни, наредени кутии, тие се лесни за чување, а исто така се за еднократна употреба за брзо и едноставно чистење. Без Латекс, Без Прав : Без употреба на латекс или прав, вашето тело ќе се чува во оптимално. Високо Разноврсна : Нашите ракавици се дизајнирани да бидат многу разноврсни и можат да се користат во различни професии : професионалци за спроведување на законот, лекари, продавачи на храна, специјалисти за боење коса, сликари, средства за чистење, нега на миленичиња, како и во подобрување на домот. Достапно Во 1бокс Голем+1бокс Медиум : овие ракавици за испит без напојување се долги 9,5 инчи, може да се носат или на десната или на левата рака и подеднакво да одговараат на мажите и жените. Дебела, Тешка Еластичност-Изработена Со Соединение од хибрид на база на винил, овие разноврсни ракавици се посилни од латексот, додека сепак ви ја даваат умешноста и контролата што ви се потребни за игли или опрема.

Поврзани производи..