• Свеж
Неродеко Држач За Крпи Монтиран На Ѕид Држач За Крпи На Вратата Држач За Крпи За Ѓубре За Корпа за Отпадоци 1 парче Држач За Вреќи За Отпадоци Полица За Бања Ѕидна Ку?
zoom_in

Неродеко Држач За Крпи Монтиран На Ѕид Држач За Крпи На Вратата Држач За Крпи За Ѓубре За Корпа за Отпадоци 1 парче Држач За Вреќи

DEN 181.76

Стока
check Во продавницата

ДРЖАЧ за ЃУБРЕ на ВРАТАТА Изработен од материјал од НЕРЃОСУВАЧКИ челик за издржлива и трајна употреба ВИСИ РЕШЕТКАТА ЗА ЃУБРЕ складирање стил на враќање На Вратата, лесен за инсталирање и употреба. ИНСТАЛАЦИЈА НА ХАРДВЕР за БАЊА - како решетка за крпи и решетка за вреќи за ѓубре. ПРСТЕНИ ЗА КРПИ за КАПЕЊЕ Уникатниот дизајн на обликот го прави попрактичен и уникатен. КАБИНЕТОТ КРПА ЗАКАЧАЛКА - уникатниот дизајн на обликот го прави попрактичен и уникатен. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Држачот За Кеси За Ѓубре-Материјал : Решетка за Ѓубре Од Врата од Нерѓосувачки челик. - Големина : 23х13х7, 5см Држач За Вреќи За Ѓубре. - Боја : Решетка За Складирање На Сребрена Врата. - Стил на враќање на вратата, лесен за инсталирање и користење Прстени за Крпи за Капење. - Може да биде како решетка за крпи и закачалка за кеси за ѓубре. - Изработен од материјал од Нерѓосувачки челик за Издржлив И траен Држач за Вреќи за Ѓубре. - Уникатниот дизајн на обликот го прави попрактично И уникатно Складирање На Решетката за Ѓубре. - домашна кујна и бања држач за крпи монтиран на ѕид.Информации за стоката пловечки Организатор на Бања дома, спална соба, кујна, канцеларија и многу повеќе.држач За ѓубре За мијалник Изработен од врвен нерѓосувачки челик, стил без удари, едноставен дизајн го прави попрактичен и уникатен.

Поврзани производи..