• Свеж
Mp3 Плеер Со Bluetooth, 16gb Пренослив Музички Плеер Со Звучник И Микро Sd Картичка Слот MP3 MP4 Плеер СО FM Радио, Снимање Глас, Слушалки, Силиконски Случај За Деца, Трчање И Пода?
zoom_in

Mp3 Плеер Со Bluetooth, 16gb Пренослив Музички Плеер Со Звучник И Микро Sd Картичка Слот MP3 MP4 Плеер СО FM Радио, Снимање Глас, Слушалки,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

♬●Mp3 Плеер Со Bluetooth®Опремен со најновата верзија На Bluetooth, овој mp3 плеер може да се комбинира Со Bluetooth звучници и bluetooth слушалки и има карактеристики на брза брзина На поврзување Bluetooth и мала потрошувачка на енергија од батеријата, што е многу погодно за поврзување на bluetooth слушалки или Bluetooth звучници за да уживате во музиката при вежбање (Забележано : Не Можам да се спари со Bluetooth на телефонот) ♬●Пренослив музички плеер лесен и лесен за носење ● овој преносен музички плеер тежи само 32 g(1,13 MZ), големина : 2,56 € 1,57 € 0,59 инчи. Лесно може да се стави во вашиот џеб и да ве следи насекаде. Како што знаете, многу е незгодно да носите мобилен телефон кога вежбате бидејќи не само што е тежок, туку и лесно се крши, така што носењето лесен мп3 плеер при вежбање не само што може да го намали товарот на вежбање, туку и цената НА мп3 плеерот е исклучително ниска. ♬€Музички Плеер со Мултифункционален И вграден HD Звучник Quis multi-funce mp3 player поддршка FM Радио, Снимање Глас, е-книга(Поддршка САМО ЗА TXT формат), видео (поддршка За видео формат : AVI/AMV), Будилник,Календар,Стоперка, итн. Исто така, има вграден звучник со висок квалитет на звукот за да можете да уживате во музиката дури и кога без приклучок за слушалки(Звучникот може да се вклучи/исклучи во поставките). ●Mp3 Плеер СО Поддршка Од 16gb Микро SD Картичка До 128gb●Овој bluetooth музички плеер има внатрешна меморија ОД 16gb и вградена поддршка за слот за Микро SD картичка проширена меморија до 128 GB за да можете лесно да ги ставите сите ваши омилени песни на овој mp3 плеер и нема потреба да се грижите за капацитетот на меморијата.

Поврзани производи..