• Свеж
Фото книга, ScrapBook, фото албум 84 фотографии, 3 инчи слики, мини цвеќиња и птици преносни инсерти, исклучителен албум, погоден за семејни албуми, албуми за парови и албу?
zoom_in

Фото книга, ScrapBook, фото албум 84 фотографии, 3 инчи слики, мини цвеќиња и птици преносни инсерти, исклучителен албум, погоден за семејни

DEN 626.24

Стока
check Во продавницата

Практичен за употреба : Задниот дел на албумот е цврст, лесен и се вклопува десно и лево Удобно е да се прочита и не е лесно да се крши. 【Безвременски стил】 Овие албуми со фотографии се совршени ако сакате да ги покажете вашите спомени со безвременски стил. Вграден капацитет : Со голем вграден капацитет за фотографии, овој албум може да се прилагоди на повеќе големини на фотографии. Интерстицијален дизајн на внатрешната страница : Јасно и погодно за подароци за лична употреба, снимање на вечни моменти. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Практичен за употреба : Задниот дел на албумот е цврст, лесен и се вклопува десно и лево. Удобно е да се прочита и не е лесно да се крши. 【Безвременски стил】 Овие албуми со фотографии се совршени ако сакате да ги покажете вашите спомени со безвременски стил. Вграден капацитет : Со голем вграден капацитет за фотографии, овој албум може да се прилагоди на повеќе големини на фотографии. Интерстицијален дизајн на внатрешната страница : Јасно и погодно за подароци за лична употреба, снимање на вечни моменти. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Спецификација : Погодно за : Фотографии во рамките на 8.36 Incolor : Asshown Pocket Големина : околу 8,5*6 CM/3.36 INISE : Околу 20,7*11*2 CM/8.79 Inbrand Нов висок квалитет на торбички : 84 Фотоматеријал : Pvcpacking список : 1*84 џеб мини албум за фотографии за Polaroidnotes1 Ве молиме проверете ја големината и бојата пред да купите.2 Исклучувајќи ги други предмети, освен оние прикажани на фотографии од производи.

Suitable for:
photos within 8.5*6cm/3.35*2.36in
Color:
asshown
Pocket size:
about 8.5*6cm/3.35*2.36in
Size:
about 20.7*11*2cm/8.15*4.33*0.79in
Brand new high quality:
Number of bags:
84 photos
Material:
PVC
Packing List:
1*84 Pocket Mini Photo Album for Polaroid
notes:
1 Please check the size and color before buying.:
2 Excluding items other than those shown in product photos.:
3 Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, each variable may be different, please refer to the actual product, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible.:
6. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services.:
7. Thank you for visiting my shop, click to enter my shop, there will be many products for your reference:
【After Sale】I We think you will love this photo album but if you are not satisfied with your purchase for any reason, please reach out to us via email and we will do our very best to solve your problem. :

Поврзани производи..