• Свеж
Лцд-Трогателна Лента За Поправка На Екран, Лента За Поправка На Мобилни Телефони Водоотпорна Запечатена Двојна Странична Силна Адхезија За Тетратка За Камера За К?
zoom_in

Лцд-Трогателна Лента За Поправка На Екран, Лента За Поправка На Мобилни Телефони Водоотпорна Запечатена Двојна Странична Силна Адхезија

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Погоден за мобилни телефони, заштитници на екранот, таблет КОМПЈУТЕР, лаптопи, камери, леќи, батерии, лцд-панели, лцд-екрани за допирање и други уреди Одличен избор за заштитници на екранот за мобилни телефони, лцд-екрани за допирање, таблети, модули, кутии за батерии за електронски уреди итн. Користете транспарентна двострана лента за поправка на мобилни телефони, силна адхезија, цврсто поправете го екранот за допирање на место, транспарентен и транспарентен под црвениот капак, речиси невидливата боја помага да се задржи површината мазна без да остави траги. Изработени од полиестерски и меки материјали за ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ, обложени со акрилик од двете страни, водоотпорни, запечатени, силна адхезија, висока цврстина на истегнување, отпорност на стареење, отпорност на смолкнување, отпорност на растворувач, отпорност на омекнување и отпорност на влага. 2 различни големини за да изберете, задоволете ги вашите различни потреби. Погоден за мобилни телефони, заштитници на екранот, таблет КОМПЈУТЕР, лаптопи, камери, леќи, батерии, лцд-панели, лцд-екрани за допирање и други уреди. Одличен избор за заштитници на екранот за мобилни телефони, лцд-екрани за допирање, таблети, модули, кутии за батерии за електронски уреди итн. Користете транспарентна двострана лента за поправка на мобилни телефони, силна адхезија, цврсто поправете го екранот за допирање на место, транспарентен и транспарентен под црвениот капак, речиси невидливата боја помага да се задржи површината мазна без да остави траги. Изработени од полиестерски и меки материјали за ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ, обложени со акрилик од двете страни, водоотпорни, запечатени, силна адхезија, висока цврстина на истегнување, отпорност на стареење, отпорност на смолкнување, отпорност на растворувач, отпорност на омекнување и отпорност на влага. 2 различни големини за да изберете, задоволете ги вашите различни потреби. Погоден за мобилни телефони, заштитници на екранот, таблет КОМПЈУТЕР, лаптопи, камери, леќи, батерии, лцд-панели, лцд-екрани за допирање и други уреди.

Condition:
100% brand new
Item type:
 Mobile Phone Repair Tape
Material:
PET
Adhesive:
Acrylic acid
Color:
As picture shown
Temperature resistance:
100℃
Waterproof:
yes
Length:
Approx. 25m/82ft
Optional Size:
Approx. 1mm/0.04in, 2mm/0.08in
Package List:
3 xMobile Phone Repair Tape :

Поврзани производи..