• Свеж
Доитол Декоративен Послужавник Сос Од Сос Чамец Керамички Сад За Сос Од Сос Сос Од Грави Сос Сос Од Стомна Бокал Предјадење Десерт Чинија За Ужина За Салата Соја Со?
zoom_in

Доитол Декоративен Послужавник Сос Од Сос Чамец Керамички Сад За Сос Од Сос Сос Од Грави Сос Сос Од Стомна Бокал Предјадење Десерт

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Големината е погодна за правење пена за кафе или сервирање други пијалоци и има практичност Контејнер За Зачини. Без избледување, фино полирање, мазна површина, без бруси и удобно чувство на раката. Соја Сос Јадење. Надворешниот дизајн на овие млечни бокали е едноставен и елегантен, а декорацијата е практична. Отпорен на абење и издржлив, со дизајн на шант, лесен за фрлање и може да се користи со доверба. Уникатен излез за вода од керамички бокал за млеко, лесен за ракување, одржувајте ја трпезариската маса чиста и уредна. Опис Сос Сос Чамец Керамички Сос Сад Грави Истурете Чинија Сос Стомна Сос Бокал Предјадење Десерт Закуска Чинија За Салата Соја Домат Скара Сосови Млеко Супа Крем Бели Карактеристики-Материјал : Керамички Пакет, Вклучувајќи 1 х држач за складирање.

Поврзани производи..