• Свеж
Ковано Железо Зелено Светло Шампањ Престол Дисплеј Штанд, Кец На Лопата Бар Покажат, Полнење Боја Трепка, Партија Украси Прикажување Светла, Коктел Партии, Семејст?
zoom_in

Ковано Железо Зелено Светло Шампањ Престол Дисплеј Штанд, Кец На Лопата Бар Покажат, Полнење Боја Трепка, Партија Украси Прикажување Светла,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Одлични предмети за бар диско декорПоставете ги на масата и инспирирајте се да ги додадете во вашето готвење или да споделите чаша со гостите. ●Led Светла Q држачот за приказ на алкохол ИМА LED светла, можете да изберете една боја режими на строб за прикажување на шишето и чашите за алкохол, светлата низ опкружувањето носат Магичен Сјај и Шарм за да привлечат внимание кон вашите гости. ●Зачувај Простор Q компактната конструкција е дизајнирана да го максимизира просторот за складирање, да спречи тркалање шишиња со вино и да го олесни поставувањето на шалтер или маса.Designетскиот, панел дизајн на решетката за вино е идеален за сместување на секој асортиман на шишиња со вино. Дизајнот исто така ќе обезбеди современ изглед на вашиот дом тоа заштедува простор, исто така. Во прилог на ова, кујнскиот додаток е брз и лесен за изградба. ●Висок Квалитет Е Изработен од врвен акрилен материјал, тврд и транспарентен, Осветлената полица за шишиња изгледа мазна и polished.In додаток на тоа.Материјалот е лесен за чистење.полицата ќе биде најсветлата глетка во сите области на екранот. Шише Презентер Шампањ Дисплеј Кец На Лопата Бар Покажат Осветлување Партија Украси Прикажи Светла, Коктел Партии, Семејство Собиртип : Бар Додатоциматеријал : Акрилик Или Металбар Додатоци Тип : дисплеј функција : Еко-Пријателскипоќ : Батерија На Полнењекантитет : 1*Полици За Прикажување Шише Со Вино Спецификација : Дисплеј За Шампањ, шише Со шипка изложбени Кофи, Ладилници И држачи Тип : Презентер На Шишиња Прилика : Роденденска Забава, Преселба На Куќа, Свадба И Свршувачка, Свадба, Ноќта На Вештерките, Велигден.

Champagne display, bar bottle showcase:
Buckets, Coolers & Holders Type:
Bottle Presenter
Occasion:
Birthday Party, House Moving, Wedding & Engagement, Wedding, Halloween, Easter.
Quality service:
We are an honest seller, no matter you have any questions, please contact us, we will definitely solve it for you.

Поврзани производи..