• Свеж
Планински мажи ТВИСТ ДИСТ 6PCS 6.3-20,5мм Комфицирање на завршувањето на мелницата 3 Флејт круг Шанк 90 степени HSS Countersink Deburring Tapered Drill Bit
zoom_in

Планински мажи ТВИСТ ДИСТ 6PCS 6.3-20,5мм Комфицирање на завршувањето на мелницата 3 Флејт круг Шанк 90 степени HSS Countersink Deburring Tapered

DEN 579.20

Стока
check Во продавницата

Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини Можно е полесно да се испуштат преработените остатоци за време на процесот на комекција без да се одложи ефикасноста на работата заради затнувањето на алатките. Погодно за работни парчиња со цврстина под 25 ч, како што се јаглерод челик, тенка железна плоча, табла за изолација, ПВЦ табла, табла од дрво, итн. Сечилото може да биде земја : Погодно метод за одржување им овозможува на алатката да биде земја без растоварање. Автоматските секачи за ширење на дупките можат брзо да ги разменат двете страни на дупката за неколку секунди. Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини. Можно е полесно да се испуштат преработените остатоци за време на процесот на комекција без да се одложи ефикасноста на работата заради затнувањето на алатките. Погодно за работни парчиња со цврстина под 25 ч, како што се јаглерод челик, тенка железна плоча, табла за изолација, ПВЦ табла, табла од дрво, итн. Сечилото може да биде земја : Погодно метод за одржување им овозможува на алатката да биде земја без растоварање. Автоматските секачи за ширење на дупките можат брзо да ги разменат двете страни на дупката за неколку секунди.

Flute:
3
Angle:
90°
Materials:
High speed steel 4241
Features:
It is possible to more easily drop the processed debris during the chamfering process without delaying the work efficiency due to tool clogging.:
Suitable for workpieces with hardness below 25HRC, such as carbon steel, thin iron plate, insulation board, PVC board, wood board, etc.:
the blade can be ground:
a more convenient maintenance method allows the tool to be ground without unloading.
Automatic through- hole chamfering cutters can quickly chamfer the two sides of the hole in a few seconds.:
the processing of the taper can be done in one operation. Suitable for small cutting volume machining.:
Package Included:
6 x Tapered Drills :

Поврзани производи..