• Свеж
Четкан Никел Миксер За Дожд Систем За Туширање Со Термостатски, Месинг Тапа За Туширање Во Бањата Поставена На Таванот Со Глава За Туширање За Дожд, Рачен Туш, 10 инч?
zoom_in

Четкан Никел Миксер За Дожд Систем За Туширање Со Термостатски, Месинг Тапа За Туширање Во Бањата Поставена На Таванот Со Глава

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Комплети За Инсталација На Туш Безбеден и Удобен : Нашиот термостатски систем за туширање е опремен со безбедносна брава на 38°C ве штити вас и вашето семејство од врела вода. Термостатот исто така ја одржува константна температурата на водата за туширање. Лесно Ракување : дизајн Со Една рачка за без напор проток и контрола на температурата. Можете да го префрлите копчето за да ја отворите главата за туширање за дожд или рачната глава за туширање како што сакате. Четкан Никел Изглед - со четкан никел изглед На Европски и Американски стил и повеќеслојна галванизација полагајќи Го Тестот За Прскање Со Сол, лесно може да се соочи со површинска корозија со влажна средина во просторијата за туширање. Скриена Инсталација : Скриена инсталација, полесна инсталација и поудобно одржување. Проблемите по продажбата лесно се решаваат без да му наштетат на ѕидот. Обезбедете ја убавината на бањата. Комплет За Инсталација за туширање Детали За Производот Спецификација : Стил : Современ Тип На Славина : Систем За Туширање Со Дожд Начин На Инсталација : Скриена Карактеристика : Термостатски Ладен И Топол Прекинувач : Број На Рачки : Единечна Рачка Тип На Контрола На Ладна/Топла Вода : Единечен Држач Двојна Контролна Врска : G1/2nchmaterial : Материјал За Јадро На Вентилот : Материјал За Каросерија На Керамичката Славина : Месинг По Продажбата1.

Style:
Contemporary
Faucet Type:
Rain Shower System
Installation Way:
Concealed
Feature:
Thermostatic
Cold and Hot Switch:
Yes
Number of Handles:
Single Handle
Cold/Hot Water Control Type:
Single Holder Dual Control
Connection:
G1/2inch
Material:
Valve Core Material:
Ceramic
Faucet Body Material:
Brass
After Sale:
1.If you have any questions,please do not hesitate to contact us. We will do our best to help you with the solution.:
2.Usually we will respond to your email within 24 hours :

Поврзани производи..