• Свеж
Компатибилен со Iphone 12/iPhone 12 Pro Случај, Американско Знаме орел iPhone 12/12 Pro Случај За Мажи/Жени, Кул Дизајн На Шема За Печатење Трендовски Симпатична Мазна Силиконска За?
zoom_in

Компатибилен со Iphone 12/iPhone 12 Pro Случај, Американско Знаме орел iPhone 12/12 Pro Случај За Мажи/Жени, Кул Дизајн На Шема

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Дизајн на моден Модел : Куќиштето i Phone 12/i Phone 12 Pro е изработено од врвен мек tpu материјал и Со Користење на најновата врвна технологија за печатење, за да се задржи живописна боја што нема да исчезне со текот на времетоСоработувајте со професионален дизајнерски тим, со модни модели што го прават вашиот телефон да изгледа поинаку и пријатно за око. Компатибилност : совршено се Вклопува со Iphone i Phone 12/i Phone 12 Pro Случај, прецизни исечоци за сите копчиња и порти. Куќиштето го покрива целото дно на телефонот, му дава на вашиот уред цело тело околу заштитата.Поддржува безжично полнење, магнетни држачи за автомобили и држачи за прстени за мобилни телефони. Безбеден Дизајн : висококвалитетното меко куќиште ТПУ ги покрива сите рабови на телефонот. Подигнатите рабови го штитат предниот екран. Заштитете го вашиот i Phone 12/i Phone 12 Pro од прашина, нечистотија и scratches.At во исто време , двете страни На Iphone 12/Iphone 12 Pro Случај усвојуваат threетски дизајн со навој, не само поубав, туку има и функција на анти-есенска, поефикасна заштита на вашиот мобилен телефон. Лесен За Употреба : сите копчиња се сечат прецизно, прецизните позиции на дупките ви овозможуваат непречено притискање на разни телефони buttons.It лесно се инсталира и отстранува и нема да го гребе телефонот.

Поврзани производи..