• Свеж
Лог на боја/голема боја боја сладолед лажица млеко во прав лажица лажица лажица чај лажица десерт лажица во прав лажица кратка рачка мала лажица пакет од 10
zoom_in

Лог на боја/голема боја боја сладолед лажица млеко во прав лажица лажица лажица чај лажица десерт лажица во прав лажица кратка рачка мала

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Карактеристики изработени од природно дрво, лажичка за сладолед е нетоксична и без мирис и безбедна за употреба Изработката е исклучителна, површината е полирана и мазна, и лесно е да се исчисти. Многу погоден за прав и состојки, соли за бања, зачини, метеж, шеќер, итн. Одговара за тегли што содржат зачини, пиперки, мирудии, чај, мед, итн., И може да се користат и како лажици за бебиња. Тој е многу погоден за активности на отворено, како што се патување, кампување и пешачење. Карактеристики изработени од природно дрво, лажичка за сладолед е нетоксична и без мирис и безбедна за употреба. Изработката е исклучителна, површината е полирана и мазна, и лесно е да се исчисти. Многу погоден за прав и состојки, соли за бања, зачини, метеж, шеќер, итн. Одговара за тегли што содржат зачини, пиперки, мирудии, чај, мед, итн., И може да се користат и како лажици за бебиња. Тој е многу погоден за активности на отворено, како што се патување, кампување и пешачење. Спецификација : Тип на ставка : Дрвена лажичка : Кинеска цреша : приближно.9ozproduct Големина : Прибл.4 Inolor : Список на пакети со боја на дрво / боја : 10 x лажица Белешка : Не може да се користи во микробранова печка; Ве молиме измијте со детергент пред употреба. Ако имате какви било прашања или проблеми, ве молиме контактирајте не преку е -пошта, ние ќе одговориме во рок од 24 часа со задоволително решение.

Item Type:
Wooden Scoop
Material:
Chinese Cherry
Weight:
Approx. 55g / 1.9oz
Product Size:
Approx. 8.2x3.5cm / 3.2x1.4in
Color:
Wood Color/Paint Color
Package List:
10 x Spoon
Note:
It cannot be used in a microwave oven; please wash with detergent before use.
If you have any questions or problems, please contact us via email, we will reply within 24 hours with a satisfactory solution.:
If you have any dissatisfaction or questions about the product, please contact us. Our after-sales service team will provide you with the best customer service.:

Поврзани производи..