• Свеж
Организатор За Складирање Очила ЗА Сонце PACMAXI, Ѕид Џеб Монтиран од Очила за Сонце, Држач За Чување На Очила За Очила, Дисплеј за Очила.
zoom_in

Организатор За Складирање Очила ЗА Сонце PACMAXI, Ѕид Џеб Монтиран од Очила за Сонце, Држач За Чување На Очила За Очила, Дисплеј

DEN 151.84

Стока
check Во продавницата

15 слотови Уредни и елегантни. Материјал : Филц. Дебелина : 0,98 инчи. Ултра-тенок, ултра-лесен. Дали сте секогаш загрижени за вашиот простор е премногу мал и нема доволно место за ставање очила за сонце?. Овој организатор на очила за сонце може да ви даде поорганизирано и почисто место. Ова складирање на очила за сонце е задолжителен предмет за собирачи на очила за сонце, 3 големина за вас избира, 15 слотови, 25 слотови и 15 слотови со 9 куки. Обезбедување повеќе простор за складирање и концентриран дисплеј за вашите очила за сонце. Пакмакси Чување На Организаторот На Очила за Сонце имаат избор од 3 големини. Три : 15 џеб +9 куки. Внимание : екранот или молњата се различни,бојата може да биде малку поинаква од сликата, се надевам дека ќе можете да разберете.

- Material:
High quality felt - Color

Поврзани производи..