• Свеж
Појасен појас за греење на половината, вибрации и масажа Електрична подлога за греење, менструална подлога за греење за жени и девојчиња, подлога за греење без безж
zoom_in

Појасен појас за греење на половината, вибрации и масажа Електрична подлога за греење, менструална подлога за греење за жени и девојчиња, подлога

DEN 422.56

Стока
check Во продавницата

【3 запчаници Вибрации】 : Постојат 3 различни запчаници за вибрации на вибрацијата на појасот за греење, вклучувајќи ниско, средно и високо Можете да ја прилагодите масажата на вибрациите според вашите потреби. Исполнување на вашите различни барања. 【Брзо греење】 : Електричен појас на половината со висока ефикасност Систем за брзо греење, загревање за 3-5 секунди, брза удобност во стомакот, болка во стомакот, загрејте го долниот дел на стомакот и ослободете се од студот. Ременот за масажа на долниот дел на грбот има плоча за греење за да се ослободи непријатноста на половината предизвикана од ладно време. 【Премиум материјал】 : Менструалното греење е изработена од висококвалитетна технологија за греење на графен, која има балансирано греење, печење. Користете екран на допир за да го вклучите, долго притиснете 3-5 секунди за да се вклучи автоматски, лесен за употреба. 【3 Прилагодување на температурата】 : Постојат 3 прилагодување на температурата во појасот на половината за греење, вклучувајќи ниски, средни и високи. Со работа со едно копче, можете да ја прилагодите температурата според вашата потреба. 【Олеснување на болката】 : Далеку инфрацрвено греење и вибрации со топла компресија масажа, транспорт на топлина до половината. Безжичната подлога за греење може да ви олесни болка, што е погодна за болка во половината, ладен грб, дисменореја, болка во грчеви, дистензија на паѓање на стомакот, ладен стомак. 【3 запчаници Вибрации】 : Постојат 3 различни запчаници за вибрации на вибрацијата на појасот за греење, вклучувајќи ниско, средно и високо. Можете да ја прилагодите масажата на вибрациите според вашите потреби. Исполнување на вашите различни барања. 【Брзо греење】 : Електричен појас на половината со висока ефикасност Систем за брзо греење, загревање за 3-5 секунди, брза удобност во стомакот, болка во стомакот, загрејте го долниот дел на стомакот и ослободете се од студот. Ременот за масажа на долниот дел на грбот има плоча за греење за да се ослободи непријатноста на половината предизвикана од ладно време. 【Премиум материјал】 : Менструалното греење е изработена од висококвалитетна технологија за греење на графен, која има балансирано греење, печење. Користете екран на допир за да го вклучите, долго притиснете 3-5 секунди за да се вклучи автоматски, лесен за употреба. 【3 Прилагодување на температурата】 : Постојат 3 прилагодување на температурата во појасот на половината за греење, вклучувајќи ниски, средни и високи. Со работа со едно копче, можете да ја прилагодите температурата според вашата потреба. 【Олеснување на болката】 : Далеку инфрацрвено греење и вибрации со топла компресија масажа, транспорт на топлина до половината. Безжичната подлога за греење може да ви олесни болка, што е погодна за болка во половината, ладен грб, дисменореја, болка во грчеви, дистензија на паѓање на стомакот, ладен стомак. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Менструално греење Падматеријал : Тежина на графен : приближно.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Menstrual Heating Pad
Material:
Graphene
Weight:
Approx. 400g / 14.1oz
Product Size:
Approx. 23x11cm / 9.1x4.3in
Power Supply:
5V/2A
Power:
7W
Heating:
This product is a one-button operation with a total of 3 temperature levels. Press and hold the control key switch for 2 seconds to turn on the machine. Press once to set the temperature to 40℃. Each time you press the temperature increase by 10℃, the heating function is turned off when you press the third button.
Vibration:
This product is a one-button operation with a total of 3 vibration levels. Press and hold the control key switch for 2 seconds to turn on, press once for low-range output, press again for mid-range output, press again for high-end output, press until the third time to turn off the heating function.
Notice for Use:
1. If you are not using this product, please pull out the cable and put the power bank separately.:
2. For your safety, please turn off the power before going to bed.:
3. Please avoid using the skin in the same position for more than 8 minutes under high temperature, and confirm the skin condition, and remove it immediately if there is any abnormality.:
4. It is forbidden to approach fire sources, corrosive liquids and various unfavorable environments.:
5. When washing, you must make sure that the mobile power supply has been taken out, and after washing, the product must be completely dried before being used.:
6. It is recommended to wash by hand, scrub gently with your hands, rinse with water after washing, do not wring out and let it dry naturally.:
Package List:
1 x Menstrual Heating Belt1 x USB Cable

Поврзани производи..