• Свеж
Перница За Седишта На надувување, Перници За Воздушно Столче 16,5 * 16,9 инчи Пвц Квадратно Седиште Дише И Удобно За Канцелариски Стол Автомобил Инвалидска Количка И До
zoom_in

Перница За Седишта На надувување, Перници За Воздушно Столче 16,5 * 16,9 инчи Пвц Квадратно Седиште Дише И Удобно За Канцелариски

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ДИЗАЈН : уред со перница за седишта што овозможува циркулација на воздухот, обезбедувајќи поголема удобност и чувство на сувост и спречување на чиреви на декуд и therapономската терапија на обликот може рамномерно да ја распредели силата на гравитацијата, ќе Помогне да се олесни долниот дел на грбот и притисокот ЛЕСНО СЕ НАДУВА или ИЗДУВА : уникатно дизајнираниот Самозапечатувачки Вентил на перницата и пумпата за производи помага побрзо да се надува перницата и го држи воздухот подолго. Само стиснете ја устата на вентилот и исцедете ја перницата за брзо да испушти воздух. Овој лесен дизајн ви овозможува лесно носење од стол до стол или брзо издувување и повторно надувување во движење. УДОБНО СЕДЕЊЕ : Перницата за Седишта На Надувување на Воздухот обезбедува удобно седење без стрес со нежен слој воздух што помага да се елиминираат точките на притисок . Малите дупки во облик на прстен обезбедуваат рамномерна распределба на телесната тежина без притисок врз долниот дел на грбот. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : материјалот ОД пвц кој е исклучително хигиенски и водоотпорен, за да се осигура дека перницата треба да се чува чиста и многу лесна за чистење. Поудобно е за носење и пазарење, што е издржливо и лесно лесно за носење. ЗНАЧИТЕЛНО ПОДОБРУВАЊЕ НА УДОБНОСТА ПРИ СЕДЕЊЕ на КОЈА било ПОВРШИНА : оваа перница може да се користи додека возите, во авион или воз, во инвалидска количка, во кревет, во кујна или трпезариска маса и на работната маса на вашиот компјутер во вашиот дом или канцеларија. Идеална перница за луѓе со продолжено седење, како возач, канцелариски персонал,студенти и луѓе за седење во инвалидска количка. Спецификација : Опис : оваа перница за седишта е издржлива, лесна, мека и удобна за употреба. Дизајнот на дупките овозможува воздухот да циркулира и да го ослободи притисокот од дното или грбот. Тоа е надувување, ова ќе биде попогодно за употреба и складирање. Погоден за користење на кој било стол или за седење.Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен пвц материјал, кој е издржлив и лесен за носење.

Description:
This seat cushion is durable, lightweight, soft and comfortable for you to use. Holes design allows air to circulate and relieve pressure from your bottom or back. It is inflatable, this will be more convenient to use and store. Suitable for using on any chair or for sitting.:
Features:
1. Made of high quality PVC material, which is durable and lightweight to carry.:
2. Holes on the seat cushion allows air to circulate, provide more comfortable and dry feeling and prevent bedsores.:
3. Ergonomic shape design can distribute the gravity uniformly and will help to relieve pressure from your bottom or back.:
4. It is inflatable, this will be more convenient to use and store.:
5. Can be sued on any chair or for sitting. Suitable for inpatient, bed patient, drivers or -terming sitting people.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Seat Cushion
Material:
PVC
Color:
Blue
Size:
Approx. 46 x 47cm / 18.1 x 18.5inch
Storage:
Keep clean and store in cool dry place
Package Weight:
Approx. 160g
Instructions:
1. It cab be inflated with a pump or other ways.:
2. Insert the air pump outlet into the inflatable port of the seat cushion.:
3. Tighten the gas nozzle after inflated in case of leakage.:
Package Include:
1 x Seat Cushion:
1 x Inflatable Pump:
Notes:
1. Please clean with neutral detergent and dry naturally.:
2. Please control the suitable pressure when inflate with a inflatable pump.:

Поврзани производи..