• Свеж
Надграден Отстранувач на лак За Пароброд за Гел За Нокти, Нема Да Им Наштети На Ноктите, Професионална Машина За Отстранување лак За Пареа За Отстранување на Гел-ла?
zoom_in

Надграден Отстранувач на лак За Пароброд за Гел За Нокти, Нема Да Им Наштети На Ноктите, Професионална Машина За Отстранување

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Безбеден Систем За Отстранување На Пароброд Со гел : оваа машина за пароброд со гел нема да го оштети креветот за нокти, ефикасен и побезбеден (НО, ако обично користите електрична вежба за нокти и ќе го направите вашиот кревет за нокти потенок и потенок. Лесен За Употреба : целиот процес е автоматски и фиксен, само треба да истурите отстранувач на лак и да вметнете раце во паробродот за нокти, нема потреба од комплицирани операции, можете да го користите дома. Широка Примена : можете да ја користите оваа машина за отстранување гел за отстранување на гел-лак, акрилен лак, лак за нокти итн. (ВЕ МОЛИМЕ ИМАЈТЕ ПРЕДВИД, пред употреба, користете датотека за нокти за мелење гел за нокти. Ве молиме користете висококвалитетен или чист отстранувач на ацетонски лак. Поради материјалот на гел за нокти е различен, некои бренд гел за нокти е многу цврст и цврст, треба да го испарите неколку пати или да пробате чист отстранувач на ацетонски лак. Моќност : 30 W,. Влез : AC100-240 V 60/50 HZ. Димензија : 173ммх173ммх160мм. 1 х гел отстранување машина,. 1 x сад приклучок,. 1 x упатство За Употреба,. 1 поставете туркач за кутикули од нерѓосувачки челик (злато или сребро). Чекор 1, ве Молиме користете датотека за нокти за мелење гел-лак и уништување на неговата површина. Чекор 2, Истурете висококвалитетен отстранувач на лак или чиста ацетонска течност (околу 5 мл) во пластичниот сад. Чекор 3, Долго допрете го прекинувачот за вклучување на машината. Чекор 4, кога ќе се вклучи зелениот индикатор, вметнете ги ноктите во машината и не допирајте ја долната течност. Чекор 5, кога ќе се вклучи жолтиот индикатор, целиот процес е завршен (околу 12-15 минути). Чекор 6, Отстранете ги гелите за нокти со туркач за нокти што е можно поскоро. Не Ги Оштетува Вашите Нокти : нема да ги повреди вашите нокти како традиционалната машина за вежбање нокти. Нашата машина за отстранување нокти на пареа ќе генерира пареа за да го омекне вашиот гел-лак за нокти, а потоа можете да користите туркач за нокти за лесно да ги отстраните. ВЕ МОЛИМЕ запомнете : продавачот го постави оперативното видео, ве молиме проверете го, ако сеуште не разбирате, ве молиме контактирајте го продавачот преку е-пошта, продавачот ќе ви одговори во рок од 12 часа. Опсег На Примена : оваа машина може да се користи само за отстранување на гел-лак, не е погодна за акрилни нокти / натопи нокти во прав / тврд гел / градител гел.

Поврзани производи..