• Свеж
Обсе Мен Паметен Часовник За Андроид И iOS Компатибилен, Дојдовен Повик 1,28-Инчен Водоотпорен Тракер За Активност,Седентарен Потсетник Спортски Фитнес Тракер Со Муз?
zoom_in

Обсе Мен Паметен Часовник За Андроид И iOS Компатибилен, Дојдовен Повик 1,28-Инчен Водоотпорен Тракер За Активност,Седентарен

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Контрола на музика : подобра од старата функција за контрола на музиката, синхроно прикажување на името на песната и собирање и одземање на јачината на звукот, нема потреба од работа со мобилен телефон, водење на слични конкурентни производи во индустријата, интелигентна интеракција 15 спортски режими : 15 спортски режими ги задоволуваат потребите на спортот, самостојно снимаат спортски податоци, обезбедуваат точна анализа на податоците преку АПЛИКАЦИЈА и збогатуваат практични функции.0 стабилната врска не паѓа : дојдовни повици, потсетници за вибрации на пораки, кренете ја раката за да гледате информации и синхронизирајте ги пораките на мобилниот телефон со нараквицата. По телефонските повици, часовникот вибрира за да потсети, долго притиснете го екранот за директно отфрлање на повикот. Ниво НА IP68 длабоко 30 метри водоотпорно : водоотпорното ниво достигнува 3 ATM (30 метри) со режим на повеќе спортови, додека пливате, снимате разни податоци за време на пливање, можете да носите пливање, да миете раце, дожд, целосно да ги задоволите потребите за секојдневна употреба. Обилни и извонредни бирања и промени од зглоб до зглоб : богати претходно поставени бирања + извонреден пазар за бирање, за да ги задоволите различните потреби на корисниците, можете да ги поставите прекрасните слики во мобилниот телефон како свој бројчаник, да прилагодите и да правите што сакате. Контрола на музика : подобра од старата функција за контрола на музиката, синхроно прикажување на името на песната и собирање и одземање на јачината на звукот, нема потреба од работа со мобилен телефон, водење на слични конкурентни производи во индустријата, интелигентна интеракција. 15 спортски режими : 15 спортски режими ги задоволуваат потребите на спортот, самостојно снимаат спортски податоци, обезбедуваат точна анализа на податоците преку АПЛИКАЦИЈА и збогатуваат практични функции.0 стабилната врска не паѓа : дојдовни повици, потсетници за вибрации на пораки, кренете ја раката за да гледате информации и синхронизирајте ги пораките на мобилниот телефон со нараквицата. По телефонските повици, часовникот вибрира за да потсети, долго притиснете го екранот за директно отфрлање на повикот. Ниво НА IP68 длабоко 30 метри водоотпорно : водоотпорното ниво достигнува 3 ATM (30 метри) со режим на повеќе спортови, додека пливате, снимате разни податоци за време на пливање, можете да носите пливање, да миете раце, дожд, целосно да ги задоволите потребите за секојдневна употреба. Обилни и извонредни бирања и промени од зглоб до зглоб : богати претходно поставени бирања + извонреден пазар за бирање, за да ги задоволите различните потреби на корисниците, можете да ги поставите прекрасните слики во мобилниот телефон како свој бројчаник, да прилагодите и да правите што сакате.

Color:
black, red, purple, orange, green
Applicable people:
business, public, fashion, adults
Compatible system:
fully compatible
Screen size:
1.28 inches
Interface:
USB 2.0
Screen material:
TFT
Battery capacity:
200MAH
Operation mode:
touch + button
Product size:
46*50*6.7mm
Screen resolution:
240*240
Wristband Material:
Silicone
Communication type:
no card inserted
Charging method:
Magnetic charging
Waterproof:
30 meters waterproof
Functions:
multiple exercise modes, steps, exercise time, GPS exercise track, calories, pace, cadence, altitude, voice broadcast, SMS, WeChat, QQ, sedentary reminder, remote photography, music control, mobile phone search, self-timer Define watch face, alarm clock reminder, call/text reminder, call rejection, raise your hand to brighten the screen, do not disturb mode, stopwatch, flashlight, etc.
Packing list:
Watch*1:
Charger*1:
Manual*1:
Notice:
Due to the influence of light, the color of the picture may be different from the actual product, please refer to the actual product. :

Поврзани производи..