• Свеж
Звучник за Bluetooth Home Bluetooth, звучник со 45W со гласен бас, безжично стерео спарување, приклучок за наизменична струја, вграден микрофон, модерен дизајн за дома и канцела?
zoom_in

Звучник за Bluetooth Home Bluetooth, звучник со 45W со гласен бас, безжично стерео спарување, приклучок за наизменична струја, вграден

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

【Моќен и гласен бас】 2*2 ”Неодимиумски возачи, субвуфер 1*3” и 1*3,5 ”пасивен радијатор, за да се испорачаат импресивни миди, јасни трак и моќен бас Пренесувајте музика преку Bluetooth за да уживате во звукот што го исполнува просторијата. 【Безжично стерео спарување】 Детално е опишано со јасно и пријатно уво гласност што можете да го слушнете, и басот што го одзема здивот што може да го почувствувате откако ќе спарите два Bluetooth звучници. Можете да уживате во потопниот звук за музика, вести, аудио книга, дијалог, итн. 【Bluetooth звучник со напојување со AC】 Bluetooth Home Sonder нема батерија внатре и обезбедува посветен адаптер за AC за домашни звучници. Безжичниот звучник исто така поддржува микро SD картичка и влез на Aux. 【Современ дизајн】 Ромбус Силуета и супериорна ткаенина даваат елегантен изглед за комплимент на кој било дом и канцеларија. 【TV/Projector Connection】 ТВ/проекторот треба да има излез од 3,5 мм Aux или Bluetooth за да се поврзе со звучникот. Ако нема AUX или Bluetooth, нема да може да се поврзе со звучникот. Пред да купите, ве молиме помогнете да потврдите дека вашиот ТВ или дигитални производи имаат 3,5 мм AUX излез или Bluetooth и ве молиме проверете дали вашиот ТВ или дигитални производи поддржуваат аналоген аудио излез. 【Моќен и гласен бас】 2*2 ”Неодимиумски возачи, субвуфер 1*3” и 1*3,5 ”пасивен радијатор, за да се испорачаат импресивни миди, јасни трак и моќен бас. Пренесувајте музика преку Bluetooth за да уживате во звукот што го исполнува просторијата. 【Безжично стерео спарување】 Детално е опишано со јасно и пријатно уво гласност што можете да го слушнете, и басот што го одзема здивот што може да го почувствувате откако ќе спарите два Bluetooth звучници. Можете да уживате во потопниот звук за музика, вести, аудио книга, дијалог, итн.

Поврзани производи..