• Свеж
Doitool 60 парчиња 5 инчи шкурка тркалезни дискови за пескарење самостојно шкурка 5 пескачки диск сандер прицврстување за вежбање фини решетки песок песок хартија харт?
zoom_in

Doitool 60 парчиња 5 инчи шкурка тркалезни дискови за пескарење самостојно шкурка 5 пескачки диск сандер прицврстување за вежбање фини решетки

DEN 302.24

Стока
check Во продавницата

хартија, алумина Шакупа за дрво : Содржи различни дискови за пескарење на оценки кои ќе ви помогнат да направите соодветна и ефикасна работа за полирање. Влошки за сандер : Дисковите за пескарење се издржливи и анти-статички. Пред-прободен со дупки добро за екстракција на прашина. Дискови за пескарење : Моделот на дупката овозможува максимална екстракција. Дисковите се спротивставуваат на топлината и влажноста за животот. Сет на хартија од песок : Моделот на дупката овозможува максимална екстракција на прашина. Дисковите се спротивставуваат на топлината и влажноста за подолг живот. 240 решетки шкурка : Нашите дискови за пескарење ви овозможуваат повеќе-ремен шкурка за вашата потреба и имате доволно количина за да ги задоволите вашите потреби. хартија, алумина. Шакупа за дрво : Содржи различни дискови за пескарење на оценки кои ќе ви помогнат да направите соодветна и ефикасна работа за полирање. Влошки за сандер : Дисковите за пескарење се издржливи и анти-статички. Пред-прободен со дупки добро за екстракција на прашина. Дискови за пескарење : Моделот на дупката овозможува максимална екстракција. Дисковите се спротивставуваат на топлината и влажноста за животот. Сет на хартија од песок : Моделот на дупката овозможува максимална екстракција на прашина. Дисковите се спротивставуваат на топлината и влажноста за подолг живот. 240 решетки шкурка : Нашите дискови за пескарење ви овозможуваат повеќе-ремен шкурка за вашата потреба и имате доволно количина за да ги задоволите вашите потреби. Package List 10 x 80 grit sanding discs 10 x 100 grit sanding discs 10 x 120 grit sanding discs 10 x 180 grit sanding discs 10 x 240 grit sanding discs 10 x 320 grit sanding discs Characteristics -Color : Coffee sanding discs -Material : Paper, Круги на хартија од песок од алуминиум -GRIT Спецификација : 80, 100, 120, 180, 240, 320 влошки од сандер 5 инчи -големина : 12.

80, 100, 120, 180, 240, 320 sander pads 5 inch:
-Size:
12.50X12.50X0.10cm/4.91X4.91X0 no hole sanding disc.
-Our sanding discs provide you with the multi-grit sandpaper your need and have enough quantity to meet your needs sanding discs 5 inch.:
-Contains different grades sanding discs to help you make the proper and efficient polishing work disc.:
-These sanding discs can be attached to most of the 5-inch sanders with dust collection systems 5in sanding discs.:
-These type of sanding pads are designed with holes, which are designed for efficient dust extraction 5 sanding disc hook and .:
-The hole pattern allows for maximum dust extraction. The discs are resist heat and humidity for longer life 240 grit sandpaper.:

Поврзани производи..