• Свеж
Комплет за воздушна четка, прицврстувачки мини компресор за воздух, воздушна четка, преносен безжичен кислород инјектор за навлажнувачки уред за убавина
zoom_in

Комплет за воздушна четка, прицврстувачки мини компресор за воздух, воздушна четка, преносен безжичен кислород инјектор за навлажнувачки

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Промовирање на апсорпција : Нано атомизација и длабока апсорпција, оваа воздушна четка може да промовира исхрана да навлезе директно од епидермисот до дермисот, да ја промовира регенерацијата на клетките, ги испушта порите и ги надополнува хранливите материи за дното на мускулот Ефикасна инјекција на кислород : Лесна за создавање вода и зрачна кожа, долгорочна употреба, навлажнувачка кожа, ефикасно осветлување, длабоко навлажнувачки, инјектирање на кислород и атомизација на нано подмладување на кожата, промовираат апсорпција. Компактен и преносен : привремената рачна воздушна четка е лесна и компактна, лесна за носење, не зафаќа простор во торбата, го прави многу лесен за носење и употреба на него во секое време и каде било, лесен за ракување. Ергономски дизајн, зголемувајќи ја удобноста на Ханхелд. USB -полнење : Нашиот комплет за безжични воздушни четки е изграден 700m Ah литиум јонска батерија, можете да ја наполните со компјутер, полнач или електрична енергија само преку USB кабел. Безжична карактеристика која може да ви помогне да ја направите вашата креативна работа за DIY без да се наплаќате цело време е од голема погодност. Прекрасен подарок : Фина и униформа магла за спреј, дозволувајќи им на водата и исхраната да се апсорбираат брзо и брзо да се подобри ефикасноста на апсорпцијата. Преносната воздушна четка безжична мрежа е погодна како подарок за семејство, соседи, пријатели и колеги на какви било сцени и фестивали. Промовирање на апсорпција : Нано атомизација и длабока апсорпција, оваа воздушна четка може да промовира исхрана да навлезе директно од епидермисот до дермисот, да ја промовира регенерацијата на клетките, ги испушта порите и ги надополнува хранливите материи за дното на мускулот. Ефикасна инјекција на кислород : Лесна за создавање вода и зрачна кожа, долгорочна употреба, навлажнувачка кожа, ефикасно осветлување, длабоко навлажнувачки, инјектирање на кислород и атомизација на нано подмладување на кожата, промовираат апсорпција. Компактен и преносен : привремената рачна воздушна четка е лесна и компактна, лесна за носење, не зафаќа простор во торбата, го прави многу лесен за носење и употреба на него во секое време и каде било, лесен за ракување. Ергономски дизајн, зголемувајќи ја удобноста на Ханхелд.

Item Type:
Mini Airbrush Kit
Material:
ABS
Color:
White
Weight:
Approx. 5080g / 11.2lb
Host Battery Type:
Lithium Ion Battery (With Built in Battery)
Battery Capacity:
700mAh
Package List:
1 x Oxygen Injector:
1 x USB Charging Cable:
1 x Manual:
1 x Accessory Pot:
How to Use:
Click to turn on the instrument, click to turn up the gear again, click to turn the gear up again to turn off the instrument.:
Note:
When the product is not in use, it should be placed out of the reach of children, let alone used as a toy. After using the product, please wipe it with a paper towel or cloth, and store it in a dry and ventilated place.:

Поврзани производи..