• Свеж
Фомијес 14 Парчиња Резервоар За Складирање Лепак Алатки За Продолжување На Трепките Алатка За Трепки За Лажни Трепки Држач За Лепак За Екстензии На Трепки Тегла Со ?
zoom_in

Фомијес 14 Парчиња Резервоар За Складирање Лепак Алатки За Продолжување На Трепките Алатка За Трепки За Лажни Трепки Држач За Лепак За Екстензии

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЛЕПАК ЗА ТРЕПКИ со добар материјал, можете да го користите со доверба ЗАТВОРЕН КОНТЕЈНЕР Произведени со квалитетен материјал, теглата е , безбедна и практична. ТЕГЛИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЛЕПАК за ТРЕПКИ Користењето ја зема вашата погодност и ви дава добро искуство со користење. РЕЗЕРВОАРИ ЗА ЛЕПАК ЗА ТРЕПКИ Доаѓаат со голем капацитет за складирање на многу лепила за продолжување на трепките. ЛЕПАК контејнер тоа може влага и, многу практично. Список на пакети 14 х Карактеристики На држачите За складирање-Големина : 7, 00Х7, 00Х8, 50см/2, 75Х2, 75Х3, 34инчен Сад За Лепак. - Боја : Црни, Бели Тегли За Лепак За Трепки. - Материјал : Тврди пластични Садови За Лепак За Трепки. - Многу е погоден за салон за убавина или домашна употреба. Компактна големина и мала тежина, Лесни За носење Кутии За Лепило За Продолжување На Трепките. - Едноставниот и стилски дизајн на изгледот може да ви донесе добро визуелно уживање Резервоари За Лепак За Трепки. - Користењето ја зема вашата погодност и ви дава добро искуство со користење на држач за лепак за трепки. - , намалување на лепак лекување, и да ја задржите лепак свеж Лепак Тегли. - Изработен од квалитетен пластичен материјал, кој не е лесен за деформација и Многу издржлив Сад за Складирање Лепак.Опис на стокатаорганизаторска кутија за складирање Шминка овој производ е добро изработен од издржлив пластичен материјал, оваа тегла за складирање лепак за трепки е не-деформабилна и издржлива.

Поврзани производи..