• Свеж
Клипови за врзивно средство PLPLAAOO, метален врзивен клип, метален материјал силен зафат Издржлив клип за канцелариски папка за канцеларии за канцелариски материјал?
zoom_in

Клипови за врзивно средство PLPLAAOO, метален врзивен клип, метален материјал силен зафат Издржлив клип за канцелариски папка за

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Метален материјал : Метален материјал и издржлив, не е лесен за деформација, не е лесен за 'рѓа Зафатот е силен : густата сила на прицврстувачот е силна, а прицврстувачот на хартијата е стабилна. За да се спречат гребнатини : непречено раб, не е лесно да се повредат рацете. Тркалезен радијан, третман со мелење на работ, спречете ги гребнатинките. Употреби со широк опсег : Најдобро за организирање, управување или прикажување на вашите фотографии, мапи, знаци, трудови, рецепти дома, канцеларија или училиште. Безбедно за употреба : многу силен, издржлив, непречен и безбеден за употреба. Рачката е удобна и лесна за употреба. Врски клипови, метални врзивни клип, метален материјал силен зафат Издржлив клип за канцеларии со големи димензии за канцелариски материјали Училишни додатоци Организатор на хартија Црна хартија за врзива клипс : Тип на ставка : Метал Биндер клипматеријал : Ironapplication : Папка за канцеларија, клип за запечатување, клип за запечатување, итн. 10 x 5,5 x 3,7cm / 3,9 x 2.5inpackage Список : 1 x метал врзивно клип Забелешка : Ве молиме, дозволете грешка од 0 до 2 см поради рачно мерење. Ви благодариме за вашето разбирање.

Item Type:
Metal Binder Clip
Material:
Iron
Application:
Office Folder, Ticket Clip, Sealing Clip, Etc
Product Size:
Approx. 10 x 5.5 x 3.7cm / 3.9 x 2.2 x 1.5in
Package List:
1 x Metal Binder Clip
Note:
Please allow 0 to 2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Поврзани производи..