• Свеж
NiceNeeded 80pcs Метална легура на легури на ноктите уметнички привлечности, 3Д екстремно фини украси за накит за накит, гроздобер панк -столпчиња за нокти за дизајн на дод?
zoom_in

NiceNeeded 80pcs Метална легура на легури на ноктите уметнички привлечности, 3Д екстремно фини украси за накит за накит, гроздобер панк

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Тенок крст привлечност : Нашите привлечности за уметност на ноктите се дизајнирани со вкрстена форма, разликата со накитот на други луѓе со вкрстени нокти е многу добра и ви дава уникатна уметност за нокти Голема количина : 80 парчиња накит во стилот на панк -стил на нокти во вкупно (4 стилови, 20 во секој стил). Доста количина и стилови за да изберете, да ве натераат да ги привлекувате шармантни. Цврст материјал : Овие слатки скапоцени камења за нокти се изработени од метална легура, не лесни за 'рѓа или згаснување, сигурен и стабилен, безбеден за употреба, погодни за природни и акрилни нокти и може да се користат долго време. Широка апликација : Не можете да ги примените само овие сјајни украси за нокти на уметноста на ноктите, туку и да ги прикачите на мобилни телефони, облека, чевли, таблети, уметност за шминка, итн. Тоа е вашата имагинација да направите исклучителни ракотворби и украси идеален избор. Закривена основа : Секоја камења за нокти има основа за лесно аплицирање на ноктите, заоблениот дизајн совршено одговара на ноктите.

Поврзани производи..