• Свеж
SUPVOX 1PC Кондензатор Микрофон Кондензатор микрофони лаптоп микрофон преносен микрофон микрофон компјутерски додаток Телефон микрофон Гласа засилувач компјутер ми?
zoom_in

SUPVOX 1PC Кондензатор Микрофон Кондензатор микрофони лаптоп микрофон преносен микрофон микрофон компјутерски додаток Телефон микрофон Гласа

DEN 608.00

Стока
check Во продавницата

Микрофон за интервју : Добар квалитет на звукот и детална обработка на аудио за да го направите вашиот глас поинаку Практичен компјутерски микрофон : Гласниот засилувач на жичен микрофон е удобен и практичен, со одлична текстура, може да ви служи за некое време и не е лесен за оштетување. Занаетчиството може да ви послужи добро без лесно да се кршите. Ова е многу практичен жичен микрофон. Mini USB микрофон : Микрофонот е изработен од материјали, издржлива, USB врска, приклучок и игра. Гласовен микрофон на лаптоп : Користење на напредно производство на опрема за да се обезбеди безбедност, стабилност и издржливост на производот. Гласовен микрофон на лаптоп. Гласовен микрофон : Погоден за радиодифузија во живо, снимање и дабл, хостинг говори, микрофон на гласовен лаптоп. Микрофон за интервју : Добар квалитет на звукот и детална обработка на аудио за да го направите вашиот глас поинаку. Практичен компјутерски микрофон : Гласниот засилувач на жичен микрофон е удобен и практичен, со одлична текстура, може да ви служи за некое време и не е лесен за оштетување. Занаетчиството може да ви послужи добро без лесно да се кршите. Ова е многу практичен жичен микрофон. Mini USB микрофон : Микрофонот е изработен од материјали, издржлива, USB врска, приклучок и игра. Гласовен микрофон на лаптоп : Користење на напредно производство на опрема за да се обезбеди безбедност, стабилност и издржливост на производот. Гласовен микрофон на лаптоп. Гласовен микрофон : Погоден за радиодифузија во живо, снимање и дабл, хостинг говори, микрофон на гласовен лаптоп. Пакетот вклучува 1 x микрофон 1 x кабел за податоци (интерфејс Тип -Ц) 1 x Карактеристики на графички картон -Стапка на примероци : 48k Hz 360 омнидирекционален микрофон -модерн и едноставен изглед, флексибилен и лесен, овој микрофон е лесен за употреба разноврсен микрофон. -Овој USB микрофон е изработен од високо одделни материјали, издржлив, издржлив и не лесно оштетен USB микрофон.

Поврзани производи..