• Свеж
Нога Бања Слив, Склопувачки Кампување Кофа Мултифункционален Пренослив Двослоен Преклопен Контејнер За Вода за Риболов Нога Натопување, нога впие када бања Склоп?
zoom_in

Нога Бања Слив, Склопувачки Кампување Кофа Мултифункционален Пренослив Двослоен Преклопен Контејнер За Вода за Риболов Нога Натопување,

DEN 1574.40

Стока
check Во продавницата

ДВОСЛОЕН ДИЗАЈН : Склоплива кофа со двослоен дизајн со рачка, кажете збогум на тешката вода предизвикана од болка во рацете ПРИМЕНЛИВИ СЦЕНАРИЈА : Преклопната кофа ви овозможува да носите вода каде и да одите, како што се патување, на отворено, пешачење, дома, возење, излети и многу повеќе. ЗАДЕБЕЛЕНА ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАЕНИНА : кофата за кампување Што се Склопува е изработена од безбедна задебелена полиестерска ткаенина, издржлива и не е лесна за носење. СПРЕЧУВА ПРЕВРТУВАЊЕ : кофата за преклопување на Отворено може ефикасно да поддржува, полна со вода за одржување исправено, за да спречи превртување. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР : Преклопната кофа за стапала може многу да заштеди простор, патувањето лесно може да влезе во куферот, кој е лесен за носење. ДВОСЛОЕН ДИЗАЈН : Склоплива кофа со двослоен дизајн со рачка, кажете збогум на тешката вода предизвикана од болка во рацете. ПРИМЕНЛИВИ СЦЕНАРИЈА : Преклопната кофа ви овозможува да носите вода каде и да одите, како што се патување, на отворено, пешачење, дома, возење, излети и многу повеќе. ЗАДЕБЕЛЕНА ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАЕНИНА : кофата за кампување Што се Склопува е изработена од безбедна задебелена полиестерска ткаенина, издржлива и не е лесна за носење. СПРЕЧУВА ПРЕВРТУВАЊЕ : кофата за преклопување на Отворено може ефикасно да поддржува, полна со вода за одржување исправено, за да спречи превртување. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР : Преклопната кофа за стапала може многу да заштеди простор, патувањето лесно може да влезе во куферот, кој е лесен за носење. Карактеристика : ПРИМЕНЛИВИ СЦЕНАРИЈА : Преклопната кофа ви овозможува да носите вода каде и да одите, како што се патување, на отворено, пешачење, дома, возење, излети и многу повеќе.

Item Type:
Collapsible Camping Bucket
Material:
Polyester
Gross Weight:
159g/5.6oz
Package List:
1 x Collapsible Camping Bucket:
1 x Storage Bag:

Поврзани производи..