• Свеж
Маријаз Подвижни Колички Корпа За Перење Корпа За Домаќинство Тркалање Количка За Перење Алишта Со Отстранлива Торба Тркалезна Услуга Во Соба Комунална Количка З?
zoom_in

Маријаз Подвижни Колички Корпа За Перење Корпа За Домаќинство Тркалање Количка За Перење Алишта Со Отстранлива Торба Тркалезна Услуга Во

DEN 6304.00

Стока
check Во продавницата

Лесно Склопување Целиот Хардвер Вклучен И Едноставен Дизајн Со Завртки Се Собира За Неколку Минути Хотел Лен Количка Тоа Може Да Се Одржи На Валкани Алишта или Играчки или Други Расфрлани Предмети. И Направете Го Вашиот Дом Или Дом Чист и Уреден. Применлива Сцена Погодна За Ресторани, Хотели, Хотели, Хотели, Трговски Центри, Клубови, Ресторани и Места за Забава. 4 Тешките Работници Дозволуваат Сортирачот На Алишта Да Се Движи Слободно и Лесно Запирање; а гумените Нема да Ви Ги Изгребат Подовите или Да Испуштаат Звуци. Голем Капацитет 55*55*84см; Изграден Од Тешка Челична Рамка и Отстранлив Дебел Полиестерски Капак. Карактеристики : Издржлив : Материјали, Отпорност На Притисок, Добра Цврстина, Стабилност На Be150kgng : Четири Ролки, Лесен За Движење Универзален Дизајн На Ролери : Ротирачки 360°Универзалното Тркало Е Изработено од Издржливи Материјали и може да се Ротира 360° за Да се Олесни Одењето.Лесно За Склопување : Вклучувајќи Јасни Упатства и Хардвер за Инсталација.Опис : Оваа Тркалачка Количка е Убав И Корисен Додаток На Куќата. Неговиот Едноставен И Мултифункционален Дизајн Се Совпаѓа Со Секое Можно Место Каде Што Сакате да Го Користите и Обезбедува Одлично Организирано Решение За Вашата Кујна, Бања, Дневна Соба И Канцеларија, Исчистете Го Нередот И Ја Прави Вашата Куќа Уредна И Удобна Спецификација : Име : Количка За Перење : Портокалова Боја : 555584сматеријал : Нерѓосувачки Челик Нанесена : Перална, Училиште, Спална Соба, Бања, Плакар, Балкон, Дневна Соба, Семејство, стан,Колеџ Лесен За Склопување : вклучувајќи Јасни Упатства И Хардвер За Инсталација.

Name:
Laundry Cart
Color:
Orange
Size :
555584Cm
Material:
Stainless Steel
Applied :
Laundry Room, School, Bedroom, Bathroom, Closet, Balcony, Living Room, Family,Apartment,College
Easy to Assemble:
Including Clear Instructions and Installation Hardware.
Package Content:
1Laundry Cart:
Notice:
Decorative Items Shown in Product Photos Are Not Included.:
the Product Size is Purely Manual Measurement and There is an Error of 12Cm.It is a Normal Phenomenon.:
Please Be Reminded That Due to the Light and Screen Difference, the Item's Color May Be Slightly Different from the Pictures. :

Поврзани производи..