• Свеж
Лента за Рабови, Самолеплива Лента За Рабови За Мебел, Заштитник За Рабови На Рабовите Во Форма На Буквата У, Мека Лента За Рабови за Работната површина, САМОСТОЈНА ?
zoom_in

Лента за Рабови, Самолеплива Лента За Рабови За Мебел, Заштитник За Рабови На Рабовите Во Форма На Буквата У, Мека Лента За Рабови за Работната

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Издржлив и флексибилен : Во Споредба со дрвената или пвц лента на рабовите, нашата лента на работ НА ТПЕ е потрајна, флексибилност и подолготрајна Овие ленти за рабови имаат силна самолепливост и можете да ја завршите инсталацијата без никакви алатки. самолеплив дизајн : Нема алатки, лесни за инсталирање, само откинете го филмот на грбот. Заштитникот на рабовите може да се користи за многу намени, вклучувајќи заштита на рабовите, рабови на полицата, украсни рабови, заштита од удар или покривање на шевовите за време на поправки и самостојни проекти. Широко применливо : Совршено За камин, дрвени столови, рабови НА тв-штандови, агол на бирото, полица, ормар, рабови на креветчиња итн. Можете да го користите сами или да го исечете кога ќе биде потребно. лентите за сечење и запечатување се користат за поправка или надградба на ормани, мебел, самостојни проекти, полици, ракотворби итн. Висококвалитетни материјали : Издржливи и издржливи. Кога се користат како заштитници на рабовите, тие се силни и тврди и ги штитат вашите рабови од општо абење секој ден.Мека и висока еластичност, анти-судир и висока цврстина, силно влечење, флексибилност и без деформација.Лесно се чисти со влажна крпа. Детали за големина : Ширината и должината се достапни во различни големини, висината е секогаш 3,5 мм и достапни се различни бои. Сечење : штитникот на работ може да се исече на различни должини за да ги задоволи вашите потреби.

Material:
high elastic TPE. 
Soft and hard:
soft
Thickness:
3.5mm/ 0.13 in
Length:
2m/5m
Color:
white, black, gray, brown, khaki, green, blue, yellow, red
Package list:
1 x U-shaped edge banding strip (2m/5m):
Tips:
If you order several items of the same type, we will provide you with the total length of these items (without cutting). You can cut them freely. :

Поврзани производи..