• Свеж
Uhухв 18 парчиња уметник сликарство четка сет дрвени рачки за бои четки за коса со сликарство сликање на сунѓер слика
zoom_in

Uhухв 18 парчиња уметник сликарство четка сет дрвени рачки за бои четки за коса со сликарство сликање на сунѓер слика

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Преносен најлон случај за чување четки за бојадисување и лесно носење Уметнички сунѓер и нож за сликање за да го направите вашето сликарство подобро. Различни облици на коса содржи тркалезни, лагер, аголна, filbert, вентилатор, глазура и рамна за да ги задоволат вашите потреби; Цврсти дрвени рачки за удобно контролирање, што го прават вашиот мозочен удар непречено и да работите одлично кога сте инспирирани од ненадеен каприц. Нежно исчистете ги четките со топла вода со сапуница и исплакнете ги, после чисти, држете ги главата нагоре додека не се исушат. Косата ќе биде флексибилна и ќе ја задржи добрата форма, во меѓувреме, може да обезбеди долгогодишен животен век. Дрвена рачка, обложена со сјајна боја на бисер во боја, нема да биде свиткана или скршена дури и со долгорочна употреба, најдобар комплет за уметници, професионалци, студенти, па дури и почетници, за да насликаат акварел, акрилик, гурачи и масло и тело, нокти и лице, итн. Преносен најлон куќиште за чување четки за бојадисување и лесно носење. Уметнички сунѓер и нож за сликање за да го направите вашето сликарство подобро. Различни облици на коса содржи тркалезни, лагер, аголна, filbert, вентилатор, глазура и рамна за да ги задоволат вашите потреби; Цврсти дрвени рачки за удобно контролирање, што го прават вашиот мозочен удар непречено и да работите одлично кога сте инспирирани од ненадеен каприц. Нежно исчистете ги четките со топла вода со сапуница и исплакнете ги, после чисти, држете ги главата нагоре додека не се исушат. Косата ќе биде флексибилна и ќе ја задржи добрата форма, во меѓувреме, може да обезбеди долгогодишен животен век. Дрвена рачка, обложена со сјајна боја на бисер во боја, нема да биде свиткана или скршена дури и со долгорочна употреба, најдобар комплет за уметници, професионалци, студенти, па дури и почетници, за да насликаат акварел, акрилик, гурачи и масло и тело, нокти и лице, итн. Преносен најлон куќиште за чување четки за бојадисување и лесно носење. Уметнички сунѓер и сликарски нож за правење на вашето сликарство подобро. Различна форма на коса содржи тркалезни, лагер, аголна, filbert, вентилатор, глазура и рамна за да ги задоволите вашите потреби; Цврсти дрвени рачки за удобно контролирање, што го прават вашиот мозочен удар непречено и да работите одлично кога сте инспирирани од ненадејно каприц.

Material:
Wood+metal+sponge
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
A range of hair choice to create beautiful watercolors and meet your different demand of oil painting.With both round and flat brush head. Give your more accurate and versatile control of your painting. :

Поврзани производи..