• Свеж
Solustre Air Vent Deflextor Air Laterioner Дефлектор на климатик ветер Дефлектор Прилагодлив климатик покритие климатизација на климатизација Вертикален отвор за отпуштање на отво?
zoom_in

Solustre Air Vent Deflextor Air Laterioner Дефлектор на климатик ветер Дефлектор Прилагодлив климатик покритие климатизација на климатизација

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Стр Прилагодлив дефлектор на климатик : Избегнувајте директно дување и уживајте во температурата во затворен простор, погодна за клима уреди со вертикален тип. Дефлектор на климатик за затворање : Направено од здрав пластичен материјал, кој има долг животен век, практичен и издржлив. Дефлектор на излез на климатик : прилагодлива и флексибилна, лесна контрола на различни агли, грижа за стари лица, бремени жени и деца. Baffle за дефлектор на климатик : нема да генерира кондензаторска вода, блокира или ќе влијае на ефектот на ладење, корисно и одлично. Ветробранско стакло на климатик : Едноставна инсталација на климатик, лесна за инсталирање и издржлив, не е лесен за паѓање. Прилагодлив дефлектор на климатик : Избегнувајте директно дување и уживајте во температурата во затворен простор, погодна за клима уреди со вертикален тип. Дефлектор на климатик за затворање : Направено од здрав пластичен материјал, кој има долг животен век, практичен и издржлив. Дефлектор на излез на климатик : прилагодлива и флексибилна, лесна контрола на различни агли, грижа за стари лица, бремени жени и деца. Baffle за дефлектор на климатик : нема да генерира кондензаторска вода, блокира или ќе влијае на ефектот на ладење, корисно и одлично. Ветробранско стакло на климатик : Едноставна инсталација на климатик, лесна за инсталирање и издржлив, не е лесен за паѓање. Пакетот вклучува карактеристики на дефлекторот на ветерот од 1 x климатик - нема да генерира кондензат вода, блок или да влијае на ефектот на ладење, корисно и одлично.

Поврзани производи..