• Свеж
Сет за црни вечери, Homeelves 18-PCS кујнски опалски јадења Поставете услуга за 6, лесни стаклени плочи и чинии, отпорни на пауза и чипови, безбедност за микробранова и маши?
zoom_in

Сет за црни вечери, Homeelves 18-PCS кујнски опалски јадења Поставете услуга за 6, лесни стаклени плочи и чинии, отпорни на пауза

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Комплет за вечера со вечера од 18 парчиња, сет за вечера : Поставените вечера за 6 вклучуваат плочи за вечера од 6 парчиња 10,5 инчи, чинија за десерт со десерт од 6,5 инчи и 6 парчиња 6-инчи/ 17oz Лесен и издржлив : Овој сет на јадења е изработен од силно стакло, мала тежина, лесен за чистење и овој сет за вечера е изграден за да трае и да издржи секојдневна употреба без да се грижи за кршење и гребење. Стилски дизајн : Со класичен и безвременски целосен дизајн, прекрасно и модерна црна боја направете ја целата храна да изгледа неверојатно! Еден елегантен сет на црна чинија за вечера е исто така совршен подарок за семејството и пријателите и подарок за празници. Стабилно и заштеда на простор : Зачувајте го скапоцениот простор за кабинет и полица со стабилниот дизајн на овој Setire Setter, што го олеснува складирањето на мали простори. Без олово и безбедно за употреба : без олово и стаклени плочи и чинии е сет на рерна, микробранова печка и машина за миење садови, за да можете да уживате во вашите оброци без загриженост. Комплет за вечера со вечера од 18 парчиња, сет за вечера : Поставените вечера за 6 вклучуваат плочи за вечера од 6 парчиња 10,5 инчи, чинија за десерт со десерт од 6,5 инчи и 6 парчиња 6-инчи/ 17oz. Лесен и издржлив : Овој сет на јадења е изработен од силно стакло, мала тежина, лесен за чистење и овој сет за вечера е изграден за да трае и да издржи секојдневна употреба без да се грижи за кршење и гребење.

Поврзани производи..