• Свеж
Лекувано преносно огледало 2 парчиња џебно огледало преклопување на шминка огледало двојно странично огледало за убавина мини компактно огледало преносно патува?
zoom_in

Лекувано преносно огледало 2 парчиња џебно огледало преклопување на шминка огледало двојно странично огледало за убавина мини компактно огледало

DEN 380.80

Стока
check Во продавницата

Погодно за секоја пригода, вклучувајќи роденден, дипломирање, в Valentубени, ангажман, годишнина, свадба и многу повеќе Двојно еднострано огледало за шминка дизајнирано со компактна големина, што е лесно и удобно за употреба. Шик дизајн, направете совршен подарок за девојка, мајка, пријатели или професионални уметници за шминка. Преклопен, преносен и лесен, лесен за носење и употреба, огледало за шминка со големина на џеб. Елегантното, стилско и лесен компактен огледало за шминка е совршено за патување или за вашата чанта. Погодно за секоја пригода, вклучувајќи роденден, дипломирање, в Valentубени, ангажман, годишнина, свадба и многу повеќе. Двојно еднострано огледало за шминка дизајнирано со компактна големина, што е лесно и удобно за употреба. Шик дизајн, направете совршен подарок за девојка, мајка, пријатели или професионални уметници за шминка. Преклопен, преносен и лесен, лесен за носење и употреба, огледало за шминка со големина на џеб. Елегантното, стилско и лесен компактен огледало за шминка е совршено за патување или за вашата чанта. Опис Добра текстура, безбедна и издржлива за употреба, не е лесен за или деформирање, период на долг сервис. Pocket- size, portable and lightweight, easy for carrying at outdoor, travel, etc. The stylish look design makes it a perfect gift for girls, ladies, beauty lovers, etc.

Поврзани производи..