• Свеж
Заграда за полица Cabilock 12 парчиња и S- дисплеј, црна употреба широки ремени Организатор на појас вселенско домаќинство или исклучителни штандови: држач за држачи: Цв?
zoom_in

Заграда за полица Cabilock 12 парчиња и S- дисплеј, црна употреба широки ремени Организатор на појас вселенско домаќинство или исклучителни

DEN 1323.20

Стока
check Во продавницата

Рак за домашни ремени : материјал со високо одделение, цврстина и одлична издржливост, лесен за употреба, за долг животен век Решетка за приказ на ремените : Мултифункционален и разноврсен, може да се користи како штанд за приказ, решетката за складирање, украсување на домови. Акрилик штанд на појас : Прекрасно и да го зачувате вашиот простор и да ги одржувате ремените по ред, практични и убави. Држач за штанд на биро за појас : Тоа е атмосферски и убав штанд за приказ на појас, кој е особено погоден за прикажување на ремени во продавниците за привлекување повеќе клиенти. Стенд за прикажување на ременот : Направен материјал со висок квалитет, безбеден и, кој може да се користи многу долго време. Пакетот вклучува 4 x карактеристики на екранот на ременот -Материјал : Акрилна -изметна површина без закопчиња, нема да ги гребе поставените предмети, сигурни и одлични. -Назиди на акрилниот дисплеј, може да ги задоволи вашите различни потреби, да го направите вашиот појас да не изгледа уредно и убаво, но има и подобар ефект на прикажување. -Се имате искуство со добра употреба заради совршената изработка на овој производ. -Којата : Црниот - транспарентен акрилен материјал може да ви даде роман чувство на визуелен впечаток.57in -siubitible и прекрасно за дома, трговски центри, супермаркети, продавници за ремени и така натаму.

Поврзани производи..