• Свеж
Летен мини рачен вентилатор преносен USB батерија со полнење на вентилаторот управувана мала лична вентилатор со висока/мала брзина прилагодлив вентилатор за дома?
zoom_in

Летен мини рачен вентилатор преносен USB батерија со полнење на вентилаторот управувана мала лична вентилатор со висока/мала брзина прилагодлив

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

❤ 【Моќен ветер и прилагодлив】 мини вентилаторот е исто како преносен климатик кој е доволно силен за да ве олади брзо, и има ветер со мала/висока 2 брзина што можете да го прилагодите според вашите потреби ❤ 【USB батерија што може да се надополнува】 Летниот личен преносен вентилатор се напојува со надградената батерија што може да се надополнува, без 1,5-2 часа за да се добие целосно наполнет. Компатибилен со сите USB порти за да можете да го наполните во кое било време, поддржува повеќекратно USB полнење од редовниот штекер, полнач за автомобили, банка за електрична енергија, компјутер или кој било друг уред што има USB порт. ❤ 【Големина на џебот и лесен за држење】 Овој мини рачен вентилатор е лесен и мини големина лесно за да носите, тоа е идеален рачен вентилатор. Можете да го ставите во џеб или торба и да го закачите околу зглобот со лента каде и да одите. Дизајнот на витката рачка го олеснува и удобно да се држи дури и за луѓето со мали раце. ❤ Multipursose】 Рачниот вентилатор е дизајниран специјално за употреба во најразлични сценарија, како што се дома, на работа, на училиште , кога патувате , чекаат во линија или прават спорт. Може да се искористи неточно за да се олади, но и да работи како вентилатор за трепки за да помогне да се собере. ❤ 【Идеален летен подарок】 Едноставен елегантен изглед со исклучителна изработка го прави многу погоден за давање како подарок за стилски девојчиња, момчиња, мажи, жени и деца во толку жешко лето. ❤ 【Моќен ветер и прилагодлив】 мини вентилаторот е исто како преносен климатик кој е доволно силен за да ве олади брзо, и има ветер со мала/висока 2 брзина што можете да го прилагодите според вашите потреби. ❤ 【USB батерија што може да се надополнува】 Летниот личен преносен вентилатор се напојува со надградената батерија што може да се надополнува, без 1,5-2 часа за да се добие целосно наполнет. Компатибилен со сите USB порти за да можете да го наполните во кое било време, поддржува повеќекратно USB полнење од редовниот штекер, полнач за автомобили, банка за електрична енергија, компјутер или кој било друг уред што има USB порт. ❤ 【Големина на џебот и лесен за држење】 Овој мини рачен вентилатор е лесен и мини големина лесно за да носите, тоа е идеален рачен вентилатор.

Material:
Acrylonitrile ButadieneStyrene
Power Source:
Battery Powered
Style:
Modern
Fan blades:
4 blades (big wind)
Control Method:
Touch
Product Dimensions:
1.46D x 2.2W x 7.36H
Item Weight:
0.27lb(130g)
Power supply mode:
battery storage (built-in a polymer battery), USB power supply (pluggable computer USB port), rechargeable power supply
Notes:
With a flexible buckle at the bottom of the fan, you can easily hang it on your backpack when you go out for hiking. You can also flex the buckle horrizontally and put the handheld fan on the desk to use it as a desk fan.:
Package Contents:
1 * Fan:
1 *USB charging cable :

Поврзани производи..