• Свеж
2 кабел микро USB тип C 2in1 AC полнач одговара за Tribit Stormbox Xsound, Doss Soundbox, Oontz Angle 3 Bluetooth звучникот безжични слушалки за полнење на адаптер за напојување на адаптер за напоју?
zoom_in

2 кабел микро USB тип C 2in1 AC полнач одговара за Tribit Stormbox Xsound, Doss Soundbox, Oontz Angle 3 Bluetooth звучникот безжични слушалки

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Компатибилност : ? Компатибилен? Со Tribit Stormbox Xsound, Doss Soundbox, Oontz Angle 3 Bluetooth звучникот безжични слушалки за слушалки Спецификации за напојување : Излез : 5 V 2 A 10 W Влез : 100-240 V 50-60 Hz. Безбедност : Полначи на Nic Power произведени со највисок квалитет на материјали за мала и лесна фино изработка и вклучуваат OVP, OCP, заштита од SCP (OVP : Заштита на излез на напон.OCP : преку тековната заштита на излезот.SCP : Заштита на излез на краток спој). Пакет : 1 x AC адаптер и кабел за напојување со микро-USB и 1 x5ft USB-C кабел за напојување. Услуга и поддршка : 30 дена гаранција за враќање на парите и гаранција за една година / ве молиме контактирајте не со какви било прашања или проблеми - ние сме тука за да помогнеме. Компатибилност на описот на производот : ? Компатибилен? Со Tribit Stormbox Xsound, Doss Soundbox, Oontz Angle 3 Bluetooth звучникот безжични слушалки за слушалки на ушите на ушите на производителот Фуџијан, Кина.

Поврзани производи..