• Свеж
Sewiroro Magnetic Hooks Car Acessories RV приколка држач за врата метал t- стил влезна врата држач за држач за држач за држач за кука за приколки за моторни автомобили додатоци за патн?
zoom_in

Sewiroro Magnetic Hooks Car Acessories RV приколка држач за врата метал t- стил влезна врата држач за држач за држач за држач

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Лесно за инсталирање : Лесно и брзо паѓање- Замената за повеќето RV, приколки за патувања или приколки со пет тркала Материјал за кука на вратата од автомобилот : Направено од високо квалитетни материјали, не е лесен за избледување, свиткување и, и може да се користи долго време. T- Образец на вратата на вратата : Т- Дизајн во форма на Т, ергономски дизајн, структура, може да ја задржи вашата врата цврсто и безбедно без да се тресе. Големина : 13x6. Со тежок капацитет и максимална издржливост, структурата е цврста и може да издржи големи сили. Влезни брави на вратите : За отворање на RV, приколка или вратило за вратите при вчитување и растоварање на опрема, спречувајќи несакана штета од замав. Лесно за инсталирање : Лесно и брзо паѓање- Замената за повеќето RV, приколки за патувања или приколки со пет тркала. Материјал за кука на вратата од автомобилот : Направено од високо квалитетни материјали, не е лесен за избледување, свиткување и, и може да се користи долго време. T- Образец на вратата на вратата : Т- Дизајн во форма на Т, ергономски дизајн, структура, може да ја задржи вашата врата цврсто и безбедно без да се тресе. Големина : 13x6. Со тежок капацитет и максимална издржливост, структурата е цврста и може да издржи големи сили. Влезни брави на вратите : За отворање на RV, приколка или вратило за вратите при вчитување и растоварање на опрема, спречувајќи несакана штета од замав.

Поврзани производи..