• Свеж
8 Bling Rhinestones додатоци за автомобили, 2 парчиња Универзална дијамантска кожна лента за појас на рамената за жени, капаци на безбедносниот ремен на автомобилот, покрит?
zoom_in

8 Bling Rhinestones додатоци за автомобили, 2 парчиња Универзална дијамантска кожна лента за појас на рамената за жени, капаци на безбедносниот

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

2 x клуч за почеток Материјал - Универналниот кристален дијамант додатоци за дијаманти за автомобил изработен од кристали за квалитет на хилг, рачен дијамант, силен, убав и стилски. Универзална големина - капакот на копчето за промена на менувачот 4,7*3,5 инчи и рачна сопирачка капакот 5.9*2,4inch & Seat Belt Covers9.3*2,4 инчи, може да се вклопи за какви било капаци на ременот за сопирање и менување и менување на безбедносниот ремен. Функционално-овој вид додатоци за Bling Car за Wome може да ги заштити вашите додатоци за автомобили од оштетен, изгребан и прашина, едноставен и убав изглед, едноставна инсталација. И, исто така, може да биде расклопување и намалување, не-деформирање и многу лесен за чистење. Заштита - Овој додаток за автомобили со автомобилски ремени не е деко за автомобил, но може да обезбеди целосна заштита за вашиот автомобил. Крајниците на чашите за автомобили се лесни и тенки и нема да заземат премногу простор во вашиот автомобил. Подложни влошки за рамо на дијамантски појаси на појас Целосен сет може да се примени за повеќето автомобили и ќе ги сакаат повеќето жени и девојчиња, лесни за инсталирање и убави за презентирање, совршени подароци за вашата мајка, сопруга, сестри, пријатели, колеги и сл., Направете автомобили Изгледајте кул и различно во толпата. Материјал - Универналниот кристален дијамант додатоци за дијаманти за автомобил изработен од кристали за квалитет на хилг, рачен дијамант, силен, убав и стилски. Универзална големина - капакот на копчето за промена на менувачот 4,7*3,5 инчи и рачна сопирачка капакот 5.9*2,4inch & Seat Belt Covers9.3*2,4 инчи, може да се вклопи за какви било капаци на ременот за сопирање и менување и менување на безбедносниот ремен.

Поврзани производи..