• Свеж
Торба За Носач на шишиња со вода, 1000мл/750МЛ/500МЛ Шишиња Изолирани Со Дијаметар На Шише Од Неопренови 3,34 /3,14 /2,75, Прашка За Ракави Со Ремен За Рамо За Девојчиња Момчиња ?
zoom_in

Торба За Носач на шишиња со вода, 1000мл/750МЛ/500МЛ Шишиња Изолирани Со Дијаметар На Шише Од Неопренови 3,34 /3,14 /2,75, Прашка За

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Нашиот Носач ЗА Шишиња Со Вода ХКАЕНЕ е изработен од Мек неопренов материјал,кој е лесен и удобен,Одличен Е За шишиња од Нерѓосувачки Челик и пластика,спортски и енергетски пијалоци,целосно ќе ја заштити површината на вашето шише од гребење,стружење,истиснување и така натаму ОДЛИЧНО ЗА СЕКОГО : Носач НА Шишиња Со Вода ХКАЕНЕ, Користете го За Пешачење,Трчање,Теретана,Возење Велосипед и Многу Повеќе.Со Прилагодливиот Ремен За Рамо, Ќе Одговара на сите Типови На Тело,Можете Да Носите Преку Рамо, Вкрстени Гради како Торба За Прашка или Само Рачно Носење.Возрасните, Децата и старите луѓе супер ќе ја сакаат нашата торба за носење шишиња со вода!. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Нашиот Држач ЗА Шишиња Со Вода HKAENE Може Да Се Пере Во Машина, Можете да го Избришете Нашиот Држач за Шише Со Вода Од Неопренови За Неколку Секунди или Да го Фрлите Во Машината за Перење. Водоотпорна, Дише и Мека, Бојата Никогаш нема да Избледи. СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА : Нашата торба за ракави со шишиња со вода HKAENE има Три големини : 1000 ML (должина 9,45 ", Дијаметар 3,34"), 750 ML (должина 8,26", Дијаметар 3,14"), 500 ML (должина 7,87", Дијаметар 2,75 ") .Нашиот Капак За Торбичка За држачи за шишиња со вода може да се протега за Нерѓосувачки Челик, стакло, пластични шишиња, спортски и енергетски пијалоци и повеќето шишиња. ЗАДОВОЛСТВО УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ : Нашиот носач ЗА шишиња со вода ХКАЕНЕ е достапен во различни прекрасни бои, оваа торба ќе трае со години, и ако има проблем, вратете се на замена, нема проблеми!. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Нашиот Носач ЗА Шишиња Со Вода ХКАЕНЕ е изработен од Мек неопренов материјал,кој е лесен и удобен,Одличен Е За шишиња од Нерѓосувачки Челик и пластика,спортски и енергетски пијалоци,целосно ќе ја заштити површината на вашето шише од гребење,стружење,истиснување и така натаму. ОДЛИЧНО ЗА СЕКОГО : Носач НА Шишиња Со Вода ХКАЕНЕ, Користете го За Пешачење,Трчање,Теретана,Возење Велосипед и Многу Повеќе.Со Прилагодливиот Ремен За Рамо, Ќе Одговара на сите Типови На Тело,Можете Да Носите Преку Рамо, Вкрстени Гради како Торба За Прашка или Само Рачно Носење.

Поврзани производи..