• Свеж
Бебе Вреќа За Спиење За Количка Автомобил Седиште Универзална Количка Вреќа За Спиење Зимска Турнеја На Отворено Водоотпорна Вреќа За Спиење За Бебиња, Анти-Лизга?
zoom_in

Бебе Вреќа За Спиење За Количка Автомобил Седиште Универзална Количка Вреќа За Спиење Зимска Турнеја На Отворено Водоотпорна Вреќа За Спиење

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ Вреќата За Спиење За Бебиња е изработена од водоотпорна fabricIt има одлична функција за спречување на ветер и студ. Лепак против лизгање и ремен за зглоб на грбот, двоен дизајн против паѓање. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА вреќата за спиење за Мали Деца не само што може да ја користи како вреќа за спиење за бебиња, туку може да ја користи И Како Ќебе за количка за бебиња, повивајќи се за излети. ДИЗАЈН СО ДВОЕН ПАТЕНТ за мајката е погодно да го стави бебето во вреќата за спиење или да го извади бебето од вреќата за спиење, без да се грижи дали вреќата за спиење и бебето ќе се заплетка. ТОПОЛ ВЕТРОБРАН Прилагодлива затегнатост, подобар ефект на заклучување на температурата, одржувајте ја главата на бебето топла во секое време. БЕЛЕШКА за ПЕРЕЊЕ Вреќата За Спиење За Бебиња не само што може да се мие рачно, туку може да се мие и во машината за перење со вреќата за перење. Температурата на перење не смее да надминува 30 степени. Не пеглајте, не мијте со хлор. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ Вреќата За Спиење За Бебиња е изработена од водоотпорна fabric.It има одлична функција за спречување на ветер и студ. Лепак против лизгање и ремен за зглоб на грбот, двоен дизајн против паѓање. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА вреќата за спиење за Мали Деца не само што може да ја користи како вреќа за спиење за бебиња, туку може да ја користи И Како Ќебе за количка за бебиња, повивајќи се за излети. ДИЗАЈН СО ДВОЕН ПАТЕНТ за мајката е погодно да го стави бебето во вреќата за спиење или да го извади бебето од вреќата за спиење, без да се грижи дали вреќата за спиење и бебето ќе се заплетка. ТОПОЛ ВЕТРОБРАН Прилагодлива затегнатост, подобар ефект на заклучување на температурата, одржувајте ја главата на бебето топла во секое време.

Поврзани производи..