• Свеж
WNPXQNT 32 парчиња Гумени Нокти Поправка На Вакуумски Гуми Пункција На Приклучок За Нокти Заптивки За Поправка На Ленти Комплети За Мотоцикли Тркала За Велосипед Со Гу?
zoom_in

WNPXQNT 32 парчиња Гумени Нокти Поправка На Вакуумски Гуми Пункција На Приклучок За Нокти Заптивки За Поправка На Ленти Комплети За Мотоцикли

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Добар Ефект На Запечатување : алатките за поправка на гуми за самопослужување може да се прикачат на вашата гума цврсто и стабилно, со убава јачина на поврзување и внимателен ефект на запечатување, избегнувајќи вода или нечистотија што влегуваат во гумата од скршен дел Различни големини : ние обезбедуваме 2 големини нокти за поправка на гуми За Вас Мали 0,21*0,46 инчи, Големи 0,27*0,5 инчи. €●Разновидни Големини q : ние обезбедуваме 2 големини нокти за поправка на гуми за вас, помалиот е прибл. 0,21 х 0,46 инчи и поголем е околу 0,27 х 0,59 инчи, разновидните големини можат да ги задоволат вашите различни барања за поправка. €®Лесен за Употреба q : овие клинци за вакуумски гуми за авто мотоцикли се лесни за ракување и инсталирање, едноставно можете сами да ја поправите гумата, да заштедите време и енергија. Издржлив Материјал : нашите нокти за поправка на гуми за самопослужување се направени квалитетен гумен материјал, на висока температура или абење, можат цврсто да ги поправат вашите гуми без да кршат гуми. Добар Ефект На Запечатување : алатките за поправка на гуми за самопослужување може да се прикачат на вашата гума цврсто и стабилно, со убава јачина на поврзување и внимателен ефект на запечатување, избегнувајќи вода или нечистотија што влегуваат во гумата од скршен дел. Различни големини : ние обезбедуваме 2 големини нокти за поправка на гуми За Вас Мали 0,21*0,46 инчи, Големи 0,27*0,5 инчи. €●Разновидни Големини q : ние обезбедуваме 2 големини нокти за поправка на гуми за вас, помалиот е прибл. 0,21 х 0,46 инчи и поголем е околу 0,27 х 0,59 инчи, разновидните големини можат да ги задоволат вашите различни барања за поправка. €®Лесен за Употреба q : овие клинци за вакуумски гуми за авто мотоцикли се лесни за ракување и инсталирање, едноставно можете сами да ја поправите гумата, да заштедите време и енергија.

Material:
Rubber
Size:
Small 0.21*0.46 inches, Large 0.27*0.5 inches
Package included:
32 pieces car tire repair rubber nail+screwdriver:
If breach diameter greater than 5 mm / inclination greater than 45 degrees angle / tyre has no tread pattern or tyre is seriously aged, please use other ways to repair for your is recommended to replace tyre. :

Поврзани производи..