• Свеж
Prasacco 3 парчиња испружени платно за сликање, празно платно облик на срцево ткаенина сликарство платно панели платно табли за уметност за масло за сликање акрилик шт?
zoom_in

Prasacco 3 парчиња испружени платно за сликање, празно платно облик на срцево ткаенина сликарство платно панели платно табли за

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Вклучен пакет : getе добиете 3 парчиња испружени платна во форма на срце, доволно за да задоволите различни потреби за сликање и не треба да се грижите за истекување на платно Квалитетен материјал : Површината на истегнати платно за сликање е изработена од памук, мазна и удобна за допир, не е лесно да се избледи или да се претвори жолт, не е лесен за кршење и може да се примени долго време. Цврста и сигурна рамка : Платното е цврсто испружено на рамката на дрво, не е лесно деформирано. Назад наназад за да создаде чисти рабови. Дрвените рамки цврсти и цврсти. Различна големина е совршена за кадрирање или виси на идот. Деликатна изработка : Секое празно истегно платно е цврсто фиксирано на рамката од дрво со главни делови, а не со лекови, сликарското платно е истегно рамно и мазно, можете да сликате или цртате како што сакате. Погодно и за почетници и за квалификувани луѓе : Ова претходно затегнато платно за сликање е често погодно за деца, студенти, возрасни, почетници и квалификувани луѓе со различно ниво на сликарство. Вклучен пакет : getе добиете 3 парчиња испружени платна во форма на срце, доволно за да задоволите различни потреби за сликање и не треба да се грижите за истекување на платно. Квалитетен материјал : Површината на истегнати платно за сликање е изработена од памук, мазна и удобна за допир, не е лесно да се избледи или да се претвори жолт, не е лесен за кршење и може да се примени долго време. Цврста и сигурна рамка : Платното е цврсто испружено на рамката на дрво, не е лесно деформирано. Назад наназад за да создаде чисти рабови. Дрвените рамки цврсти и цврсти. Различна големина е совршена за кадрирање или виси на идот. Деликатна изработка : Секое празно истегно платно е цврсто фиксирано на рамката од дрво со главни делови, а не со лекови, сликарското платно е истегно рамно и мазно, можете да сликате или цртате како што сакате.

Поврзани производи..