• Свеж
Sewacc 50pcs седиште картичка Свадба шатор празно деловни картички за печатење картички приемни прием за прием свадба празно место картички за придружба празно име кар?
zoom_in

Sewacc 50pcs седиште картичка Свадба шатор празно деловни картички за печатење картички приемни прием за прием свадба празно место картички

DEN 870.40

Стока
check Во продавницата

хартија Партиски придружни картички- добро прикажете ги информациите за да ги водите вашите гости, донесете повеќе погодности за вашата свадбена забава. Декорации за маса за туширање за бебиња- Овој знак на маса е изработен од лесни и фино преработени материјали и може да ви служи добро. Картички за поставување на табели- Местото за место може да биде и за роденденска забава, свадбена забава, годишнина, невестински тушеви, тушеви за бебиња, Божиќ. Картички за седење- не само облечете ја вашата маса, туку и убаво прикажете го името на гостите или броевите на маса. Картички за свадбени места- картички со место за свадби, лесни за пишување и цртање на овие картички, додавајќи личен допир за декор на вашата свадбена забава. Партиски придружни картички- добро прикажете ги информациите за да ги водите вашите гости, донесете повеќе погодности за вашата свадбена забава. Декорации за маса за туширање за бебиња- Овој знак на маса е изработен од лесни и фино преработени материјали и може да ви служи добро. Картички за поставување на табели- Местото за место може да биде и за роденденска забава, свадбена забава, годишнина, невестински тушеви, тушеви за бебиња, Божиќ. Картички за седење- не само облечете ја вашата маса, туку и убаво прикажете го името на гостите или броевите на маса. Картички за свадбени места- картички со место за свадби, лесни за пишување и цртање на овие картички, додавајќи личен допир за декор на вашата свадбена забава. Список на пакети 50 X Place Carts карактеристики -Исклучени за ресторани, банкети, свадби, забави, деловни разговори и други прилики картички за табели. - Картите за место може да бидат и за роденденска забава, свадбена забава, забава за годишнина, тушеви за невести, тушеви за бебиња, картички за празно место за Божиќ.

Поврзани производи..