• Свеж
UXZDX Cujux Мултифункционална алатка за алатки за алатки за алатки за алатки валани дрвени производи за обработка на електрична енергија Организатор на алатки за елект
zoom_in

UXZDX Cujux Мултифункционална алатка за алатки за алатки за алатки за алатки валани дрвени производи за обработка на електрична енергија

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Овој пакет е направен од платно, кое е многу погодно за столари, водоводџии и работници во рамки Лесен, издржлив и погоден за кој било стил на возраст. Можете безбедно да чувате и транспортирате голем број на алатки. Со лесна за носење, погодно е да се носи, и лесно е да се носат алатки кога одите на работа. Силен работник подарок, секој работник ќе го сака. Овој пакет е направен од платно, кое е многу погодно за столари, водоводџии и работници во рамки. Лесен, издржлив и погоден за кој било стил на возраст. Можете безбедно да чувате и транспортирате голем број на алатки. Со лесна за носење, погодно е да се носи, и лесно е да се носат алатки кога одите на работа. Силен работник подарок, секој работник ќе го сака. Овој пакет со ролна е изработена од платно, кое е многу погодно за столари, водоводџии и работници во рамки. Светла тежина, издржлива и погодна за кој било стил на возраст. Може безбедно да чувате и транспортирате голем број алатки. Со лесен за- Носете рачка, погодно е да се носи, и лесно е да се носат алатки кога одите на работа. Силен работник подарок, секој работник ќе го сака. Спецификација : Материјал : Оксфорд Клајс : 38*15*12cmpackage Вклучен : Алатки за алатки*1if Имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор.

Material:
Oxford Cloth
Size:
38*15*12cm
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same. :

Поврзани производи..