• Свеж
Besportble 8 компјутери со рамен гас резервоар за гасови, шпорети за кампување шпорет на отворено додатоци Професионален шпорет конвертор Пропан гас млазница преносен ?
zoom_in

Besportble 8 компјутери со рамен гас резервоар за гасови, шпорети за кампување шпорет на отворено додатоци Професионален шпорет

DEN 1092.80

Стока
check Во продавницата

Конвертор на шпорети-Резервоарот за гас може да биде поекономично со овие интерполни вентили Усвојува прецизно производство на стабилните карактеристики и високата сигурност. Додаток за шпорет- Конекторот за шпорет е да го поврзете стандардниот шпорет на рамни резервоари, така што ќе ги намали трошоците. Адаптер на отворено пропан- Со убавата и одлична изработка, може да обезбеди неговата издржливост и практичност. Пропански резервоар млазници- Универзален за сите резервоари за пропан, лесно пополнете шишиња, потешки, поголеми и побезбедни. Резервоарот за гас може да биде поекономично со овие интерполни вентили. Пропанска резервоар млазница- Направена од врвен материјал за траен за употреба. Лесно е да се инсталира, само го заслепувате директно на вашиот цилиндер за гас. Конвертор на шпорети-Резервоарот за гас може да биде поекономично со овие интерполни вентили. Усвојува прецизно производство на стабилните карактеристики и високата сигурност. Додаток за шпорет- Конекторот за шпорет е да го поврзете стандардниот шпорет на рамни резервоари, така што ќе ги намали трошоците. Адаптер на отворено пропан- Со убавата и одлична изработка, може да обезбеди неговата издржливост и практичност. Пропански резервоар млазници- Универзален за сите резервоари за пропан, лесно пополнете шишиња, потешки, поголеми и побезбедни. Резервоарот за гас може да биде поекономично со овие интерполни вентили. Пропанска резервоар млазница- Направена од врвен материјал за траен за употреба. Лесно е да се инсталира, само го заслепувате директно на вашиот цилиндер за гас. Пакетот вклучува 8 x вентили за резервоарот за гас со карактеристики на дихтунзи -Материјал : додаток за бакар шпорет -големина : 1,70x0. -Кој : Златна неопходност за кампување -Главните делови на овој производ се созредени бакар, кој се третира со топлина за подобра цврстина на отворено адаптер за пропан.

Поврзани производи..