• Свеж
Clispeed рачно огледало 2 парчиња преклопување на огледало за предупредување во облик на огледало на раката Козметичко огледало десктоп Фото -џеб огледало Смешно пату?
zoom_in

Clispeed рачно огледало 2 парчиња преклопување на огледало за предупредување во облик на огледало на раката Козметичко огледало десктоп

DEN 194.72

Стока
check Во продавницата

Преклопување на огледало за предупредување во облик на огледало во облик на козметичко огледало, десктоп, огледало, огледало за шминка за чанта, можете да вметнете слика во неа, да го украсите огледалото и да го направите вашиот живот полн со забава Преклопување на козметичкото огледало прилагодување на шминката за десктоп, држач за фото огледало, лесно гледање на целото лице, јасно и без маана, без нарушување, практично и удобно. Дарежливиот изглед на огледало за шминка и едноставен дизајн на форма може да ви донесе свежо искуство, удобно и лесен за употреба. Додатоци за алатки за шминка Ова огледало за шминка се става на таблета, биро, спална соба, канцеларија, маса за облекување и многу повеќе. Мини огледало на рацете Има широк спектар на апликации, без разлика дали ова компактно огледало е сами или како подарок е многу добро. Опис ФЕАТУРИ-КОБОР : Како што е прикажано; -Материјал : АБС, стакло ;;-Големина : 14.39in; пакет вклучувајќи 2 x огледала за шминка.

Поврзани производи..