• Свеж
Doitool 3PCS дупка удар единечна дупка за автоматско наводнување капка по капка за наводнување капка подигнување на црево за наводнување, портокалово пластично железо ?
zoom_in

Doitool 3PCS дупка удар единечна дупка за автоматско наводнување капка по капка за наводнување капка подигнување на црево за наводнување,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Папката за дупки за капка по цевки- за наводнување цевка за капка по капка, прскалки емитер и микро млаз Панч за дупка за тревници- Соодветната големина може да биде сигурна дека притисокот во системот за капење е погоден и нема да ги троши вашите материјали. Опрема за наводнување на градинарски тревници- Оваа алатка за удирање создава пилотски дупки во цевките за наводнување капка по капка, што може да обезбеди дупки во соодветна големина, помагајќи да се намали пукањето на уредите за наводнување. Папката за дупки за цевки за наводнување капка по капка- до прободени дупки при инсталирање на капка по капка и микро прскалки во цевки за PE. Дупка за капење на цевки за наводнување, капка по капка, прскалки емитер и микро. Папката за дупки за капка по цевки- за наводнување цевка за капка по капка, прскалки емитер и микро млаз. Панч за дупка за тревници- Соодветната големина може да биде сигурна дека притисокот во системот за капење е погоден и нема да ги троши вашите материјали. Опрема за наводнување на градинарски тревници- Оваа алатка за удирање создава пилотски дупки во цевките за наводнување капка по капка, што може да обезбеди дупки во соодветна големина, помагајќи да се намали пукањето на уредите за наводнување. Папката за дупки за цевки за наводнување капка по капка- до прободени дупки при инсталирање на капка по капка и микро прскалки во цевки за PE. Дупка за капење на цевки за наводнување, капка по капка, прскалки емитер и микро. Список на пакети 3 x Карактеристики на удар на дупка -Материјал : Пластично и железо земјоделство додаток за цевки за вода за вода -боја : портокалова цевка за цевки PE -мазна површина, имате добар допир за држење, добра алатка за ваш избор за опрема за наводнување на градинарски тревници.

Поврзани производи..