• Свеж
Хотелски душеци ZPZFDC 10 см дебел мек и удобен душек 5см за семејни кревети кралска кралица близначка близначка со целосна големина татами
zoom_in

Хотелски душеци ZPZFDC 10 см дебел мек и удобен душек 5см за семејни кревети кралска кралица близначка близначка со целосна

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

За удобен ноќен сон, еластичните катчиња од аголот исто така можат лесно да соберат длабоки душеци, мека и удобна еластичен микрофибер Покривот на душекот се дише како облак. Светлината и ткаенината за дишење му овозможува на воздухот да тече ефикасно и да го намали прегревањето, овозможувајќи ви да уживате во освежувачко и мирно релаксирачко искуство. Душекот е одвоен со ватирање за да се спречи раселување на полнењето. Инструкции за перење : машина за перење, без белење и сушење, без пеглање. Нашата обвивка за душеци има бела супер мека четкана микрофибер финиш, а неговиот едноставен дизајн сигурно ќе ја надополни секоја просторија што ќе ја изберете. За удобен ноќен сон, еластичните катчиња од аголот исто така можат лесно да соберат длабоки душеци, мека и удобна еластичен микрофибер. Покривот на душекот се дише како облак. Светлината и ткаенината за дишење му овозможува на воздухот да тече ефикасно и да го намали прегревањето, овозможувајќи ви да уживате во освежувачко и мирно релаксирачко искуство. Душекот е одвоен со ватирање за да се спречи раселување на полнењето. Инструкции за перење : машина за перење, без белење и сушење, без пеглање. Нашата обвивка за душеци има бела супер мека четкана микрофибер финиш, а неговиот едноставен дизајн сигурно ќе ја надополни секоја просторија што ќе ја изберете. За удобен ноќен сон, еластичните катчиња од аголот исто така можат лесно да соберат длабоки душеци, меки и удобни еластични микрофибер.

Thickness:
9-10cm
Type:
Spring
Type:
Bedroom Furniture
Mattress Flling:
Polyester Fibre
Package Include:
1*Japanese style mattress:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
with sizes for twin, full, queen, and king beds.:
This duvet cover set is suitable for bedroom, guest room, school dormitory, hotel, the warmest gift for your family members, friends. :

Поврзани производи..