• Свеж
ПАТКАВ 1 Сет Картон За Диносауруси Картонска Кутија За Носење Диносауруси Игротека Деца Картон Диносауруси Костими САМОСТОЈНИ Активности За Учење Картон За Девој?
zoom_in

ПАТКАВ 1 Сет Картон За Диносауруси Картонска Кутија За Носење Диносауруси Игротека Деца Картон Диносауруси Костими САМОСТОЈНИ Активности

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Хартија ?КАРТОНСКА ХАРТИЈА ДИНОСАУРУСИ ; Диносаурус Картонска Кутија За Носење Диносауруси Игротека Деца Картон Диносауруси Костими Самостојни Активности За Учење Картон Родителите И децата заедно ги собираат и негуваат чувствата, го стимулираат креативното размислување на децата. ?КАРТОНСКА ИГРАЧКА СО СИЛНО ПРЕВИТКУВАЊЕ ; Играчка За Носење Самостојна Хартија За Играчки Диносауруси Картонска Кутија Детска Картонска Кутија За Носење За Забава може да ја зголеми имагинацијата на вашите деца и да ја подобри нивната практична способност, едукативна и смешна. ?КОСТИМ ЗА КОСПЛЕЈ НА КАРНЕВАЛСКАТА ЗАБАВА ; лесните и преносливи, носливи САМОСТОЈНИ играчки можат да им донесат забава и радост на децата, со дизајн на диносауруси. ?ДЕЦАТА СЕ ПРЕПРАВААТ ДЕКА ИГРААТ ИГРАЧКА ; тоа може да им помогне на децата да развијат фини практични вештини и да се забавуваат во исто време, погодно за косплеј реквизит, игра со улоги. ?ДЕТСКА УМЕТНОСТ и ЗАНАЕТ ; Уникатна картонска кутија ЗА диносауруси ЗА играчки ЗА носење, учење додека играте, многу интересно и креативно. Карактеристики-Боја : како што е прикажано-Материјал : Големина На Хартија : 73, 00Х36, 00Х60, 00цмпакет, Вклучувајќи 1 Комплет Картонска Кутија За Диносауруси Што Се Носат.

Поврзани производи..