• Свеж
Зуону безжичен микрофон 7ryms uw10 UHF двојна безжична микрофон со 48 канали за интервју за проследување на YouTube Black)
zoom_in

Зуону безжичен микрофон 7ryms uw10 UHF двојна безжична микрофон со 48 канали за интервју за проследување на YouTube Black)

DEN 932.80

Стока
check Во продавницата

Приклучете и играјте Репродуцирајте подобар, појасен, почист, поцелосен звук. Висока стабилност на сигналот, ниско мешање, кратко аудио одложување. Издржлив, потежок, полесен, повеќе отпорен на абење. Многу погоден за караоке, семејство КТВ, голема забава, диџеј, свадба, употреба во училницата. Безжичен микрофон со двоен канал UHF, мини и преносен2. Внатрешен и надворешен MIC два режими на влез3. Вградена антена, работното растојание е до 50m4.24 канали што се користат за мулти-приемник за мониторинг и снимање5. Прирачник за поддршка/автоматски пар и екран FLIP6. Визуелна моќност, јачина на звук и аудио динамичен дисплеј лента7. Мутирање, прекинувач M/S и контрола на добивка од 4 нивоа8. Специјален дизајн на анти-loose за надворешен микрофон, стабилен до употреба9. Дизајниран со мултифункционален клип на ременот и компактенспецифицирање на групата (TX) Група А безжична фреквенција 541.875 MHz Group B безжичен фреквенција 547.875 MHz Transmiting Power 15 DBMChannels 80 Hz ~ 20k Hzsound Ниво на притисок 100dbsignal/бучава 70dbequivalent бучава 24dbasound Одложување.

Поврзани производи..