• Свеж
Систем на келнерски повик на кујната Сингкал, готвач може да притисне копче за да си го крене келнерот за да ги собере веќе садовите, пакет од 10 компјутери за гледањ?
zoom_in

Систем на келнерски повик на кујната Сингкал, готвач може да притисне копче за да си го крене келнерот за да ги собере веќе садовите, пакет

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

APE6600 : (Специјална програма, не можеше да работи со други пејџери И приемникот за часовници APE6600 со кое исполнувањето е различно, не можеше да работи со овој систем. Ве молиме контактирајте со нас за повеќе детали) („За APE100“ само налепница за разликување, може да може лесно да се отстрани) 01. Со кој било домаќин или контролен центар, директно добијте сигнали на пејџер. Со рачна/автоматска функција за заштеда на електрична енергија. Два брза режими на вибрации и музика.lcd дисплеј со функција за спиење, ефикасно проширувајќи го времето на подготвеност.А нова генерација на мултифункционален уред за земање број 02.Поддршка - Течност посветена хостинг и Wanshi Watch. Може да реализирате кој било број на повик, може да го повика континуиран повик и повторен повик 04. Специјална програма, не можеше да работи со други пејџери. И приемникот за часовници APE6600 со кое исполнувањето е различно, не може да работи со овој систем. („За APE100“ само налепница за Distingush, лесно може да се отстрани). Спецификации : 2.17*1,77*0,71 инчи (55*45*18мм). Фреквенција : 433 MHz. Тип на звук : музика/вибрации. Време на подготвеност : долга 30 дена. Со количина на пејџер : 999 п. Чувствителност на приемникот : -114dbm. Снабдување со електрична енергија : ААА батерија. Снабдување со електрична енергија : 12 V 1 A.

Поврзани производи..