• Свеж
Делови за поправка на беспилотни летала со солтуристи 1 Поставете десен мотор за поправка на нозете на нозете на нозете на нозете на нозете на нозете висина на завр?
zoom_in

Делови за поправка на беспилотни летала со солтуристи 1 Поставете десен мотор за поправка на нозете на нозете на нозете на нозете

DEN 147.04

Стока
check Во продавницата

Оваа ставка е костум за замена на стари или скршени додатоци за беспилотни летала Разумниот дизајн и доброто занаетчиство ќе ви донесат поинакво искуство. Одлична изработка и добри материјали ја обезбедуваат нејзината издржливост и практичност. Направени напредна опрема за да се обезбеди безбедност, стабилност и издржливост на производот. Овој производ има добра изработка, е издржлива и може безбедно да се користи нас. Оваа ставка е костум за замена на стари или скршени додатоци за беспилотни летала. Разумниот дизајн и доброто занаетчиство ќе ви донесат поинакво искуство. Одлична изработка и добри материјали ја обезбедуваат нејзината издржливост и практичност. Направени напредна опрема за да се обезбеди безбедност, стабилност и издржливост на производот. Овој производ има добра изработка, е издржлива и може безбедно да се користи нас. Опис Направен од високо квалитетни пластични материјали, оваа опрема за слетување на беспилотни летала е издржлива и може да ви донесе добро со употреба на искуство. Соодветна замена за старата или скршената опрема за слетување UAV, широко користена во индустријата за производство на беспилотни летала. Карактеристики- материјал : пластика.- Одлична изработка и добри материјали ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност.

Поврзани производи..