• Свеж
Ангоили 40 парчиња Адаптер За Резервоари За Риби Црево За Воздух Приклучоци За Аквариумски Цевки Резервоар За Риби Цевки За Авиокомпанија Бел Цевковод Пумпа За Кис?
zoom_in

Ангоили 40 парчиња Адаптер За Резервоари За Риби Црево За Воздух Приклучоци За Аквариумски Цевки Резервоар За Риби Цевки За Авиокомпанија

DEN 272.00

Стока
check Во продавницата

КОНЕКТОРИ ЗА ЦЕВКИ ЗА АКВАРИУМ Мазна и мека, овој конектор е удобен допир, лесен за инсталирање и употреба АДАПТЕРИ ЗА ВОЗДУШНИ ЦЕВКИ од АКВАРИУМ по користењето на конекторот за црево за аерација со кислород, може да обезбеди доволно кислород за аквариумот. АКВАРИУМ ВОЗДУШНИ ЦЕВКИ СПЛИТЕР КОНЕКТОРИ оваа воздушна пумпа конектори е дизајниран во различни облик за вашите различни потреби. КОНЕКТОР ЗА ВОЗДУШНИ ЦЕВКИ Изработени Од добар пластичен материјал за трајна употреба, можете да го користите овој конектор со доверба. АКВАРИУМ АВИОКОМПАНИЈА ЦЕВКИ КОНЕКТОРИ Изработени од добар пластичен материјал за трајна употреба, можете да го користите овој конектор со доверба. Пакетот Вклучува 40 х Конектори За Воздушна Пумпа Карактеристики-Материјал : пластични приклучоци за водоводни цевки За чамци-Забелешка : Вклучувајќи и-форма, т-форма, л-форма, Ј-форма, Погодна за 4мм/6мм(0,16 инчи/0,24 инчи) воздушна цевка соодветно риба. - Погоден за повеќето воздушни пумпи, за зголемување на капацитетот за снабдување со воздух на опремата или Други намени Пластичен Вграден Вентил. - Оваа воздушна пумпа конектори е дизајниран во различни облик за вашите различни потреби аквариум воздушни цевки. - Овој конектор за воздушна линија е погоден за аквариумски резервоари и аквариумски воздушни камења или воздушни пумпи аквариумски цевки за авиокомпании.

Поврзани производи..